in

Kad je vidite i vi ćete govoriti Dios Mio! (FOTO)

Poznata kolumbijska glumica Sofija Vergara nedavno je obradovala svoje obožavaoce velikom vešću, ali i fotografijom. Ona je na svom Instagram nalogu, najavila pokretanje vlastitog brenda kafe pod nazivom “Dios Mio Coffee”, koristeći provokativnu fotografiju iz prošlosti na kojoj pozira potpuno gola, prekrivena zrnima kafe.

Novi brend kafe odaje počast i slavi Latino žene, posebno one koje se bave uzgojem kafe. Na Instagram profilu brenda stoji: “Kafa koju je Sofija Vergara sanjala kao počast od Latino žena za svet.” Ovaj projekat ima za cilj proizvodnju autentičnih kolumbijskih zrna kafe najvišeg kvaliteta.

– Uskoro ćete i vi govoriti Dios Mio (dragi bože) –  napisala je Sofija u opisu fotografije, čime je dodatno zaintrigirala svoje pratioce.

Brend kafe planski je nazvala “Dios mio”, što prevedeno sa španskog znači “moj bože”, a Vergara ističe da je u pitanju izraz koji se u Latinskoj Americi koristi kada se otkrije “savršeni ukus”.

– Kreiranje brenda “Dios mio” je došlo iz čiste potrebe. Nisam mogla da nađem savršenu kafu. Imam veoma visoka očekivanja kada je u pitanju kafa i nisam mogla da verujem koliko je teško pronaći kvalitetnu kafu u Los Anđelesu, gde živim – objasnila je Vergara u razgovoru za People.

Kako bi osigurala vrhunski kvalitet svojih proizvoda, Vergara je sklopila partnerstvo sa Nacionalnom federacijom uzgajivača kafe, najvažnijom institucijom za kafu u Kolumbiji. Prema izveštaju Daily Mail-a, proizvodi “Dios Mio” biće dostupni u različitim oblicima, uključujući mlevenu kafu u kesicama i kapsule, a moći će se kupiti na zvaničnom sajtu brenda. Cena kesice kafe od 340 grama iznosiće nešto manje od 14 evra.

– Uzbuđena sam što ću usmeriti pažnju na žene koje se bave uzgojem i proizvodnjom kafe iz Kolumbije, a koje neumorno rade svoj posao. Ispijanje i uživanje u kafi je deo naše svakodnevnice i drago mi je što sada to mogu podeliti sa drugima – poručila je ona.

BONUS VIDEO:Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /