in

Jovana Jeremić se opet hvali FOTO

Jovana Jeremić se opet hvali FOTO

Podelila sliku staru deset godina.

Voditeljka Jovana Jeremić ne prestaje da šokira javnost svojim izjavama.

Ovog puta je podelila sliku iz studentskih dana, kada je izgledala potpuno drugačije. Tačnije, tada je imala svoju prirodnu tamnu boju kose, a pozirala je ispred ogledala u kratkoj suknji.

„Uvek sam bila seks-bomba. I uvek sam bila faca, čak i pre svoje slave! Pre 10 godina fotka! Najbolja studentkinja Pravnog je izgledala bas ovako“, napisala je voditeljka.

Jovana koristi svaku priliku da se pohvali svojom fakultetskom diplomom, ali ono što ostaje nejasno jeste zašto onda toliko potencira „bogatu udaju“. Voditeljka je čak jednom prilikom kazala da će svoju naslednicu učiti da je bitno izabrati imućnijeg partnera.

„Učiću je da se uda za bogatog, a ne siromašnog. Ima jedna rečenica koju nikada nisam rekla: ‘Kada žena promaši partnera za brak, umesto roleksa, stana u centru Beograda i auta, žena dobije rak’. Zapamtite ove reči Jovane Jeremić jer ako već plačete, plačite u mercedesu, nemojte da plačete na klupi. Muškarac ako uloži u ženu nikada joj neće učiniti ništa loše. Čak i ako je prevari, to će biti na jedno veče, a to nije prevara. Koliko muškarac uloži u ženu toliko je voli, sve ostalo su laži“, kazala je ona za „Blic“.

BONUS VIDEO: Top 5 odvala voditeljki