in

Jelisaveta pokazala koliko je zgodna u bikiniju! (FOTO)

Glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić trenutno baterije puni u Grčkoj u Pefkohoriju. Ona se sa decom Petrom (3) i Bogdanom (1) preselila u Bolonju zbog poslovnog aranžmana supruga Miloša Teodosića. Jelisaveta ima 33 godine i dvoje dece, a na telu bi joj pozavidela svaka. Teodosić može da bude ponosan koliko zgodnu ženu ima, koja izgleda zanosno u bikiniju.

Jelisaveta se opredelila za dvodelni bikini u kombinaciji donjeg dela koji je u zebrastoj boji i gornjeg koji je tirkizan. Ona je uz naočare za sunce i mokru kosu pozirala na plaži Pefkohorija sa prijateljicom. Fanovi su preplavili Jelisavetin Instagram smajlijima u vidu srca i onih koji su u plamenu.

Jelisaveta je pre 6 dana pokazala svoje zavidne obline koje su naišle na salve komentara u prvom redu od njenih kolegenica iz sveta glume.

– E ovo hoću! – napisala je glumica Aleksandra Tomić i poruku uputila svom fitnes treneru aludirajući na Jelisavetino telo.

– Ma ćao! – reagovala je glumica Matea Milosavljević.

– Auuuuuuuu! – odreagovala je glimica Nina Janković.

– Ovo nema nigde! – pohvalila ju je glumica Milena Radulović.

– Saberi se ženo –  šaljivo je napisala glumica Jovana Gavrilović.

Glumica Tamara Dragičević prosledila je gomilu smajlija u vidu plamena, dok su ostali fanovi bili oduševljeni.

– Visoka, zgodna i lepa! –

– Čista genetika –

– Fantastično izgledaš –

– Gori vatra sad u nama, što bi rekao Čola –

– Izgrmela si –

Teodosićeva je pre toga fanove obradovala još jednom serijom fotografija na kojoj je ponovo u istom zebrastom donjem delu bikinija, dok gore ima crveni gornji deo i u pratnji je dve drugarice. One su vidno dobro raspoložene na plaži gde pijuckaju koktele, smeju se i uživaju.

– Ooo, kako lepo gorite godpođo –

– Ne može vrelije –

– Ijuuu gospode!!! –

– Perfektne ste, bez mane! –

Veliki broj komnetara i na ovu objavu došao je ponovo od reda glumačke ekipe, među kojima je reagovala i legenda glumišta Danica Maksimović.

BONUS VIDEO: