in

Jelena Tomašević i Ivan su raskinuli zbog ovog razloga, a onda se desio preokret

Jelena Tomašević i Ivan su raskinuli zbog ovog razloga, a onda se desio preokret

Imali su krizu u odnosu.

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić godinama su u skladnoj bračnoj zajednici, a kada su bili momak i devojka, bilo je problema.

Oboje su tada bili ostvareni u svojim poslovima, ali, kako je Jelena rekla, nisu znali da se nose sa medijskim napisima.

„Ivan Bosiljčić i ja smo se upoznali kad smo oboje bili na vrhuncu naših karijera, ali smo se našli pod ogromnim pritiskom medija. Iako smo se rastali, emocije se nisu ugasile“, rekla je ona.

Koliko je Jelena patila, govori činjenica da je Ivanu posvetila pesmu „Da mi je da mi se vrati moj dragi“, koju nije odmah snimila.

„Zato sam i osetila da ne mogu da pevam takvu pesmu, da ne mogu da budem neka ‘jadnica’ koja želi da joj se Bosiljčić vrati“, izjavila je pevačica koja je dugo nakon raskida odlučila da objavi divnu baladu koju je posle pustila Ivanu.

„Doživela je neverovatan uspeh, na koncertima je neverovatno emotivno doživljavaju. Da li su ljudi čuli ovu priču ili nisu, to ne znam, ali svako se pronašao u ovim stihovima“, istakla je Jelena ranije za domaće medije.

Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Podsetimo, Ivan i Jelena su se venčali 2011. godine, a iz braka su dobili ćerkicu Ninu.

BONUS VIDEO Jelena Tomašević Nisam simbol lepote