in

JELENA KARLEUŠA BEZ DLAKE NA JEZIKU! Svađala se i sa Viki, nije ŠTEDELA NIKOGA, GORELO JE! (VIDEO)

Nova sezona “Zvezda Granda” počinje 18. septembra a učesnike i gledaoce na samom startu očekuje jedno veliko iznenađenje – nova članica žirija biće Svetlana Ceca Ražnatović.

– Sigurni smo da će Cecina sjajna muzička karijera, iskustvo i znanje koje ima biti vetar u leđa novim učesnicima u ovom takmičarskom show programu.

Njeno prisustvo u žiriju će doneti jednu novu energiju u kojoj će uživati i gledaoci i učesnici a emisija “Zvezde Grada” biti gledanija nego ikad. Pored ove velike novosti u sastavu stručnog žirija, za gledaoce smo pripremili još noviteta jer će se promeniti i dobro poznata scenografija i u novu sezonu ulazimo sa vizuelnim identitetom koji odgovara najgledanijem show programu po svim svetskim standardima, stoji u saopštenju.

Jelena je postala deo ekipe 2015. godine, i sve vreme je bila mnogima omiljeni član žirija, što zbog oštrog jezika što zbog izgleda.

Njene svađe se i danas prepričavaju, a ovo je lista najburnijih sukoba u “Zvezdama Granda”.

Prvi sukob bio je sa pevačicom Viki Miljković.

Poslednji skandal je izazvala diskvalifikacija Vanje Knežević koja je objavljivala problematične storije nakon što ju je Karleuša rasplakala u emisiji:

Javnost je imala i šta da kaže kada je u emisiji loše govorila o pevačima “Južnog vetra”:

Ovaj klip je tek “priča za sebe”.

NE PROPUSTITE

(Espreso)