in

JELENA GOLUBOVIĆ PROLAZI PRAVI PAKAO ZBOG TETKE? Hoće da je izbaci na ULICU, neviđeni sukob, spominje čak i MRTVE!

Bivša rijaliti pobednica Jelena Golubović je aktivna na društvenim mrežama, te se tako na svom Fejsbuk profilu oglasila i otkrila u kakvoj navodno teškoj situaciji se nalazi.

Naime, ona je istakla da tetka navodno želi da je izbaci iz stana.

– Najlepše bih molila moju bivšu advokaticu da mi vrati predmete i novac i da se raziđemo kao ljudi! Iza mojih leđa uradila je nedopustivo! Kao i tetka moja koja kaže da me voli, a ovamo želi da me izbaci iz stana… kao da ne zna koliko smo uložile i pružile ti. I kao da ne zna tetka da zbog nje mama sada već 20 godina nema tatinu penziju – napisala je Jelena i dodala:

– Ja kao tetka od mog bratanca i sestričine ne bih uzela. Ali tetka eto pored 3 stana nije ne 24 časa u kontinuitetu, nego nije 24 časa ukupno kada se sve tokom godine sabere brinula o baki, jednu supicu joj nije skuvala, jednom mesečno ni ona ni druga unuka u goste na jedno posle podne je zvali nisu. Sada hoće polovinu? Gde će im duša? A mene mamu i brata i njegovo troje dece (sada su na Filipinima što ne znači da neće doći ovde da studiraju) hoće da izbaci na ulicu? Eee… bako i deko… žao mi je što ni gore nemate mira... – napisala je Jelena na svom Fejsbuk profilu.

foto: Facebook

(Espreso)