in

JELENA ĐOKOVIĆ POKAZALA VIŠE NEGO OBIČNO: Obukla odelo, ali jedan deo tela je otkriven

 

Jelena Đoković, globalna direktorka Fondacije “Novak Đoković”, je ovih dana na radnom zadatku! Ne samo da gostuje na brojnim televizijama i daje izjave za medije, nego sve to radi – i izgleda fenomenalno! Ona je pokazala da je modno osvešćena i da je spremna svojim stilom i da nas inspiriše. 

Ovaj poslednji stajling je dokaz toga!

 

Na njenom “Instagram” profilu, obožavaoci su imali priliku da vide kako Jelena vredno radi, ali i kako mudro bira svoje odevne kombinacije. Juče je podelila video sa seta, privlačeći pažnju svojom nenametljivom elegancijom.

 

Ova poslovna žena je izabrala bebi-plavo odelo, veoma slično onom žutom koje je nedavno nosila. No, Jelena nije klasično kombinovala sa košuljom ispod sakoa; umesto toga, odlučila se za belu krop top majicu koja je istakla njene definisane pločice na stomaku, ostavljajući utisak sofisticiranog stila i samopouzdanja.

 

Uz odelo, nosila je prelepe sandalete koje su savršeno upotpunile njen izgled, dok je neobičan lančić uneo dodatnu notu elegancije. Isfenirana frizura i suptilan mejkap samo su potvrdili njenu doslednost u praćenju aktuelnih trendova.

Jelena je još jednom pokazala da poslovno odelo ne mora biti dosadno; ovo je njen predlog za opušteniju varijantu. Dobre patike koje će savršeno odgovarati ovom stajlingu. Svojim stilom, Jelena Đoković inspiriše nas da budemo hrabri i originalni u svakodnevnim kombinacijama.

BONUS VIDEO: Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /