JEDVA SU IZVUKLI ŽIVU GLAVU! SANJIN BIVŠI PAO SA MOTORA ZAJEDNO SA NOVOM DEVOJKOM: Ona HITNO hospitalizovana!

Nikola Đorđević, Foto: Instagram printscreen

Nikola Đorđević, bivši učesnik rijalitija “Zadruga”, u javnosti takođe poznat i kao doskorašnji emotivni partner popularne pevačice Sanje Vučić iz grupe “Hurricane”, doživeo je tešku saobraćajnu nezgodu u kojoj je zadobio ozbiljne povrede, saznaju beogradski mediji.

Nikola Đorđević
foto: Printscreen Instagram

Nikola je, pišu mediji, pre nekoliko dana zajedno sa svojom novom devojkom pao s motora, pri čemu se ozbiljno povredio – hitno je zbrinut u Urgentnom centru, gde je sav završio u zavojima, a ukoliko mu se zdravstveno stanje ne bude popravilo u narednih nekoliko dana, očekuje ga zahtevna operacija.

Nikola je ispričao šta se tačno desilo kada je sa devojkom i društvom motorima uputio ka Krupanjskom vrelu.

– Krenuli smo ka Smederevu, kretali smo se putem sa prventstvom prolaza kada nam je auto sa sporednog puta, sa znakom stop isekao put. Počeo sam kočiti i pri naglom kočenju motor se propeo na prednji točak i prevrnuli smo se, devojka je odletela napred, a ja sam se držao rukama za volan i udario glavom u beton, a motor je pao preko mene. Ležao sam neko vreme na stomaku, pa sam se okrenuo na leđa, podigao vizir da udahnem vazduha, skinuo kacigu i ustao, adrenalin me je pucao… Nisam osećao nikakve bolove, devojka je ležala na podu – u dahu priča Nikola i nastavlja:

Nikola Đorđević
foto: Instagram printscreen

– Jako sam se uplašio za nju, bila je bez svesti. Prišao joj, skinuo kacigu, podigao i ubacio u auto kod drugara koji se slučajno našao tu u trenutku te nezgode. Nju je on odvezao u bolnicu. Ja sam podigao motor, seo i krenuo da idem ka kući po auto. Na pola puta ka kući sam osetio jake bolove u predelu ramena, grudnog koša, osetio sam ukus gvožđa u ustima, krv mi je išla iz usta… Došao sam kući, ostavio motor i seo u auto, otišao u urgentni.

Nikola Đorđević
foto: Instagram printscreen

Tamo su mu, objašnjava dalje, ozbiljne povrede.

– Rame i ključna kost su mi se pomerili, otišli iz ležišta i pod otokom su velikom, naprsla su mi dva rebra. Za četiri dana idem ponovo na kontrolu, u slučaju da otok ne spadne moraću da idem na operaciju, ugradnju šrafova i šipki – kaže na kraju Nikola.

Bonus video:

ČLAN DELEGACIJE SRBIJE NA EVROVIZIJI O PLASMANU URAGANKI: Devojke su dale sve od sebe, ali to očigledno NIJE DOVOLJNO!

01:02

ČLAN DELEGACIJE SRBIJE NA EVROVIZIJI O PLASMANU URAGANKI: Devojke su dale sve od sebe, ali to očigledno NIJE DOVOLJNO!

(Espreso / Pink.rs)