in

“Jedva govorim, borim se MESECIMA!”

Preminuo je Marinko Rokvić – ova vest šokirala je sve u subotu prepodne. Legendarni pevač imao je 68 godina i dugo se borio sa bakterijskom infekcijom.

Marinko je ranije preležao koronavirus, prošlog decembra je išao na operaciju ciste, i negde nakon nje dobio je bakterijsku infekciju koja nikako nije mogla da prođe. Nedavno je imao zakazan intervju sa novinarima jednog beogradskog portala, ali je ljubazno zamolio da bude otkazan dok mu ne bude bolje…

– Ja sam preležao koronu, dobro sam prošao, nisam imao teške simptome. Ko zna kada će ovaj virus proći, to niko ne zna, pa ni ja. Međutim, posle korone mi se pojavila neka bakterija, koja mi je napala organizam. Nikako da prođe, mesecima se borim s njom. Nadam se da sad ide malo nabolje.

foto: Printscreen

Mnogi su me zvali da idem da nastupam, ali sam morao sve da odbijem zbog zdravstvenih razloga. Supruga je tu uz mene, sinovi takođe. Nisam sad u stanju da pričam, jedva govorim, čujete. Ako možete da me pozovete dok prođe sve ovo, molim vas. Nešto sam stavio u usta i ne mogu dalje da pričam. Zato vas molim da ovaj intervju pomerimo za neko drugo vreme. Moramo sačekati da ovo prođe, pa kada se oporavim – rekao je tada Rokvić.

Bonus video:

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

06:07

MAJA U ESPRESO MODNOJ POLICIJI NIKADA BRUTALNIJA! Patosirala Filipa i Janjuša, Marijanu Zonjić UKOPALA! Kakav HAOS

(Espreso/Objektiv)