JEDVA ČEKA DA POSTANE DEDA! BOBAN RAJOVIĆ O SARADNJI SA COBIJEM I REDOVNIM TRENINZIMA: Uživa u životu! (VIDEO)

Boban Rajović, Foto: Adria Media TV

Današnji gost u Pulsu Srbije na Kurir televiziji bio je pevač Boban Rajović.

Prvo što se da primetiti na pevaču da je u top formi.

– Puno treniram u poslednje vreme, pustio sam bradu namerno zato što mi svi kažu da izgledam kao da imam 28 godina. Stvarno se osećam dobro i puno treniram, volim da vodim računa o ishrani. Dam sebi ponekad oduška, popijem po koju rakiju – rekao je pevač.

Boban Rajović
foto: Kurir tv printscreen

Pevač je ispričap kako mu je bilo tokom proteklih 14 meseci.

– Za ovih 14 meseci sam shvatio koliko zapravo volim svoj posao, neopisivo mi je nedostajalo da nastupam. Ponosan sam na sebe što sam uspeo da sačuvam svoje zdravlje, uspeo sam da pripremim 4 pesme. Cobi mi je napravio dve pesme, modernijeg su aranžmana, dok su ostale u mom fazonu. Uzbuđen sam zbog nastupa u budućnosti – istakao je on.

01:04

BOBAN RAJOVIĆ JEDVA ČEKA DA POSTANE DEDA! Progovorio o deci i o planovima za PRINOVU u porodici!

BOBAN RAJOVIĆ JEDVA ČEKA DA POSTANE DEDA! Progovorio o deci i o planovima za PRINOVU u porodici!

Pevač uvek donose dobru energiju, popravi raspoloženje i vrati osmeh na lice a ko njemu vraća osmeh na lice rekao je upravo:

– Deca mi vraćaju osmeh na lice, bilo mi je prelepo jer je moja ćerka Ivana radila od kuće pa je mogla da dođe u Srbiju jer inače živi u Danskoj, pa smo se više družili. Deca su me napunila energijom – rekao je pevač i dodao da jedva čeka da se ostvari u ulozi dede.

Boban Rajović
foto: Kurir tv printscreen

– Ja jedva čekam da postanem deda, o tome maštam zadnje dve godine i molim se Bogu da se to što pre desiti. Iskreno mislim da će se to uskoro desiti, ja se nadam u narednih godinu, godinu i po dana i da budem srećan deda. Za mene kao oca kažu da sam najbolji na svetu, nadam se da će to isto reći i kad budem deda – zaključio je pevač.

(Espreso)