in

Jednu stvar nikad ne preskače

Jednu stvar nikad ne preskače

Hrane se ne odriče.

Najpoznatiji svetski par, Dženifer Lopez i Ben Aflek uskoro će proslaviti prvu godišnjicu braka. Svetske zvezde ne kriju koliko su zaljubljeni jedno u drugo, pa ih tako često viđaju kako u javnosti razmenjuju nežnosti.

Glumac je sad javno i pohvalio izgled svoje supruge, ističući da se ne odriče hrane zarad vitke linije.

„Reći ću ti nešto što će te uznemiriti. Dženifer jednostavno jede što god želi. Bukvalno god želi. Jede kolačiće, sladoled, zaista sve“, otkrio je glumac u emisiji kod Dru Barimor.

Ipak, postoji jedna stvar koju Dženifer nikako ne preskače, a u pitanju je redovno vežbanje.

„Puno vremena porovodi vežbajući i ima stvarnu radnu etiku i disciplinu. Ona je najlepša žena na svetu. Izgleda spektakularno“, rekao je Ben.

Dženifer Lopez i Ben Aflek
Dženifer Lopez i Ben Aflek Foto: Stoianov / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer je svojevremeno govorila o svojim treninzima, kao i na šta se fokusira.

„Kada pokušavam da smršam nekoliko kilograma, moj trening se sastoji od treninga sa tegovima tri ili četiri dana u nedelji u kombinaciji sa aerobikom. Obično počinjem sa 30 minuta aerobika i nastavljam sa tegovima još 30 ili 40 minuta“, rekla je nedavno Dženifer i dodala:

„Neke dane radim vežbe za noge, zatim leđa i ramena, i na kraju gornji deo tela. Ponekad čak mogu da završim celo telo za jedan dan ako se jako trudim! Stvar je u tome da, kako starimo i sazrevamo, počinjemo da gubimo mišićnu masu i imamo razne bolove. Jačanje tela vežbama sa tegovima daje nam veću izdržljivost i snagu. A ove vežbe su, uz istezanje za fleksibilnost i pokretljivost, takođe veoma važne za dobrobit“, rekla je latino diva.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših holivudskih glumica koje su potpuno prirodne