in

Jedna od najlepših žena sveta je uradila 35 testova za trudnoću, a onda je 36. pokazao da je trudna

Hale Beri je oduvek želela da postane mama, a ova želja joj se ispunila kada je posle niza negativnih testova jedan bio pozitivan. Glumica je prvu ćerku dobila iz veze sa francuskim manekenom Gabrijelom Obrijem, a nekoliko godina kasnije par je završio na sudu.

Hale Beri je oborila mnoge rekorde, pored toga što važi za jednu od najlepših i najzgodnijih žena na svetu, ona je osvojila i Oskara. Ipak, pored svih glumačkih priznanja, njena najveća želja je bila da se ostvari kao majka.

Pre nego što je saznala da je trudna, Hale je navodno uradila 35 testova za trudnoću, a tek 36. je potvrdio da nosi bebu. Tada je imala je 42 godine. Glumica je izjavila da je osećala i znala da je u drugom stanju, čak iako je test za testom bio negativan.

Ona je danas ponosna mama dvoje dece, a sina Macea Roberta Martineza, dobila je 2013. zajedno sa bivšim mužem, Oliverom Martinezom.

Hale je prošle godine, za 15. rođendan svoje ćerke, podelila sa svojim fanovima njene fotografije, uz natpis: „Jedan od najvećih darova koje mi je univerzum dao je moja ćerka Nahla“, a zatim ih pozvala da i oni čestitaju rođendan „njenoj bebi“.

London Entertainment / SplashNews.com / Splash / Profimedia

„Žena mačka“ je dobila ćerku sa manekenom Gabrijelom Obrijem, a Nahla nosi očevo prezime. Ime Nahla, kao i mnoga imena dece slavnih, nije uobičajeno i iza njega stoji neobično značenje.

Hale nije krila da joj je prva trudnoća bila laka, „Volela sam svaku sekundu“, rekla je jednom prilikom, pa dodala da nije iskusila ni povraćanje ni jutarnje mučnine. Štaviše, glumica je pozirala za naslovnicu časopica In Style, u želji da „dokumentuje svaki trenutak trudnoće“.

Ona je iza sebe imala već imala dva propala braka, ali je tek sa kanadsko-francuskim modelom osetila prisnost na duhovnom nivou, što je za nju bilo snažnije od bilo kakvog papira.

WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ipak, iako su emocije između Hale i Obrija delovale jako, stvari su počele da se pogoršavaju, a par je na kraju završio i na sudu.

Dok je Beri tražila da se preseli u Francusku kako bi zaštitila svoju porodicu od dva progonitelja, od kojih je jedan pretio da će joj prerezati vrat i pobegao iz psihijatrijske bolnice, ona je takođe imala još jedan razlog za podnošenje dokumenata sudu, a ticalo se Obrija. Želela je da zaštiti svoju ćerku od nekih očevih načina razmišljanja.

Hale je tvrdila da Obri nije štedeo rasne komentare o njoj i da je ubeđivao njihovu, tada šestogodišnju ćerku da ofarba kosu u plavo.

Foto: WAGO / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ona je smatrala da Obri ne stvara zdravo okruženje za fizički i psihički razvoj njihove ćerke. Takođe je brinula da će Obri podstaći Nahlu da pomisli da „njen prirodni izgled nije dovoljno dobar“, kako je ona navela.

Ceo ovaj debakl odigrao se na sudu, gde je Beri dalje citirala manekena i opisivala kako je ispravljao kosu njihove ćerke, što je jedan blizak izvor potvrdio, navodeći da je Obri glumicu često vređao po rasnoj osnovi.

Hale je nastavila da se bori da njena ćerka sačuva svoj identitet i da je nauči da nema čega da se stidi, a u jednoj kasnijoj emisiji je navela i nekoliko anegdota, sa tada dvanaestogodišnjom Nahlom.

Stefan/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

„Zahtevala je da sama počne da brine o svojoj kosi, ali joj se umrsila zbog kupanja u bazenu svaki dan“, rekla je Hale, pa dodala šta se dogodilo nakon nekoliko dana:

„Dok smo radile domaći, rekla mi je: „Mama, plašim se da ti ovo kažem, ali, dodirni mi potiljak“, nakon čega sam se suočila sa komadom ispucale kose koji nije mogao ni da se očešlja, pa smo odlučile da ga obrijemo“, ispričala glumica.

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

TikTok

Pinterest

Instagram