in

Jedna od najboljih glumica današnjice ima neverovatnu ljubavnu priču

Jedna od najboljih glumica današnjice ima neverovatnu ljubavnu priču

Australijska glumica Kejt Blančet nema nijednu mrlju u karijeri, gotovo svaka njena uloga dobija pohvale kritičara, ali posebnu pažnju privlači i njen ljubavni život.

Naime, kada je upoznala svog sadašnjeg supruga, reditelja Endrjua Aptona, nije bila ljubav na prvi pogled.

„Tada je on mislio da sam ja povučena, a ja sam mislila da je on arogantan“, ispričala je ona u intervjuu 2013. godine.

Kako je tada opisala, presudno je bilo jedno veče kada su zajedno s prijateljima otišli na kasnonoćnu partiju pokera kada su shvatili da među njima postoji itekakva hemija. Upravo je tada pao i njihov prvi poljubac.

Foto: Richard Young / Shutterstock Editorial / Profimedia

Od tada, stvari su se veoma brzo odvijale, a kako je glumica otkrila u emisiji kod Elen De Dženeres, njihovo je zabavljanje trajalo samo 21 dan.

„Nakon tri dana, okrenuo se prema meni dok smo bili u krevetu. Rekao mi je: ‘Kejt…’, a ja sam pomislila: ‘Sra*e, pitaće me da se udam za njega i moraću da kažem ‘da’. A zatim je rekao: ‘Gladan sam. Da li želiš nešto da pojedeš?’. Ali, nakon 21 dana, pitao me da se udam za njega i tada sam rekla ‘da’“, otkrila je glumica u emisiji kod Elen De Dženeres.

Foto: RUSHEN / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Njih dvoje su se venčali 1997. godine i od tada su gotovo neprestano zajedno. U braku su dobili četvoro dece – Dašiela Džona 2001. godine, Romana 2004. godine, Ignatiusa Martina 2008. godine, a usvojili su i ćerku Idit Vivijan Patriciju 2015. godine.

U decembru 2020. godine glumica je progovorila o njihovom putovanju kroz koje su prošli kada su usvajali ćerku i opisala ga kao „predivnim“ jer su u svoju porodicu doveli i jednu savršenu devojčicu.

BONUS VIDEO: Top 5 holivudskih macana koji su se uništili botoksom