in

Jedna je pevačica, a druga glumica, OBOŽAVAMO IH, kakav ŠOK!

Foto: Beta / Branislav Božić

Glumac Dragan Bjelogrlić karijeru je oduvek gradio kvalitetnim ulogama, daleko od skandala. On retko govori i o svom privatnom životu i svoju porodicu retko ističe u javnosti.

Zato možda mnogima i nije poznato to da on ima dve sestre koje su javne ličnosti.

Jedna od njih je pevačica Zorana Pavić, koja je Bjelina sestra od tetke, a o svom poznatom bratu govorila je svojevremeno u jednoj emisiji.

-Ja sam prevashodno pop pevačica i ako nešto imamo u ovoj zemlji to su glumci. Iskrena da budem, neke stvari koje sam radila uz emotivnu podršku svog brata trudila sam se da ih uradim donekle sama. Pričam o monodrami Kad žena voli, koju je on izdao, a koju sam ja uradila u nekom drugom aranžmanu. Van pameti je da on mene kao sestru zove da glumim pored ovakvih glumaca – rekla je Zorana pre nekoliko godina.

Druga poznata sestra popularnog glumca jeste njegova koleginica Marina Vodeničar.

Njih dvoje povezuje rodbina iz Barande, a oni u javnosti gotovo nikada ne govore o svom odnosu. Ono što je zanimljivo jeste to da je Marina u Bjelinoj seriji “Senke nad Balkanom” glumila njegovu sestru Smilju.

Osim u ovoj seriji, Marinu smo mogli da gledamo i u serijama: “Žene sa Dedinja”, “Sinđelići”, “Urgentni centar”, a veoma je aktivna i u pozorištu.

Bonus video:

DOŠLA MAMA KUĆI! LUNA POKAZALA KREVETAC ZA ĆERKICU MIJU: A evo kako provodi vreme po izlasku iz PORODILIŠTA i ko joj se OBRADOVAO!

00:24

DOŠLA MAMA KUĆI! LUNA POKAZALA KREVETAC ZA ĆERKICU MIJU: A evo kako provodi vreme po izlasku iz PORODILIŠTA i ko joj se OBRADOVAO!

(Espreso)