in

“JEDINA JEDNA DO NEBA RAZMAŽENA”! Jelena Rozga KONAČNO odškrinula vrata intime, raskinula sa kuvarom, OPET JE SOLO!

Jelena Rozga, Foto: Marina Lopičić

Iako hrvatski mediji već mesecima pišu da je pevačica Jelena Rozga u vezi sa splitskim kuvarom Ivanom Požaninom, ona poručuje da je sama, ali da je srećna i ispunjena.

Jelena Rozga
foto: Damir Dervišagić

Jelena Rozga nedavno je proslavila 44. rođendan, a ove godine obeležava i 25 godina karijere. Ne krije da je tokom karijere imala uspone i padove, ali da je naučila kako da iz svega izvuče dobru pouku i nastavi dalje.

– Ponosim se mnogim trenucima u svojoj karijeri, čak i onim teškim, padovima koji su me naučili da uvek moram ustati. Kasnije sam to naučila da primenjujem i u privatnom životu i ponosim se svim što sam napravila, ali najviše ljudima koji su bili moja leđa u svakoj od navedenih situacija – istakla je atraktivna pevačic, čiji ljubavni status godinama intrigira mnoge.

Nakon što je raskinula veridbu sa violončelistom Stjepanom Hauserom, Rozga se nije u javnosti pojavljivala sa jačom polovinom, te mnoge zanima da li je pevačica ponovo zaljubljena. Nedavno su hrvatski mediji objavili navode da je Jelenino srce ukrao kuvar Ivan Požanin, a ona je sada to demantovala.

– Solo sam – kratko je prokomentarisala pevačica, koja od rastanka od Hausera retko kada govori o privatnom životu.

Međutim, na pitanje šta je za nju prava ljubav istakla je:

– Odanost, poverenje i vera.

Stjepan Hauser, Jelena Rozga
foto: Printscreen

Priznala je da je uvek pozitivnog duha, jer se veseli raznim sitnicama, ali da je uvek rasplače nepravda. Kako kaže ukoliko želimo da sačuvamo vedar duh, najbitnije da naučimo da štitimo sebe.

– Volite i poštujte sebe. Tako ćete naučiti da vas vole i poštuju i drugi. A tada možete oformiti svoj svet u kome ćete se sačuvati i u kome ste nedodirljivi – naglasila je pevačica.

Bonus video:

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

10:32

JA SAM KARMIČKI PREDODREĐENA ZA DRAME! Jelena Karleuša za Espreso o BORBI sa PORODICOM i pokretanju BIZNISA!

(Espreso/Azra)