in

Jedan spavao sa 4.000 žena, drugi se lečio već sa 25 godina, treći dobio HIV

Jedan spavao sa 4.000 žena, drugi se lečio već sa 25 godina, treći dobio HIV

Opsednutost seksom u Holivudu nije ništa čudno. U industriji koja vrvi od eksplicitnog sadržaja, brojni glumci su vremenom “poklekli” i kasnije priznali da su bili zavisni od seksa.

Glumac Majkl Daglas više od dve decenije uživa u braku sa Ketrin Zitom Džons, ali je pre toga imao ozbiljnih problema sa zavisnošću od seksa.

Svoju zavisnost je prvi put pomenuo 2012. godine, u biografiji koju je tad objavio.

Majkl Daglas Foto: EPA-EFE/CAROLINE BREHMAN

Zbog ove zavisnosti proveo je i određeno vreme na klinici za odvikavanje, a ovaj problem bio je jedan od razloga njegovog prvog razvoda. U jednom intervjuu je rekao da se njegov otac Kirk Daglas ponosio činjenicom što mu je sin seksualni zavisnik.

Čarli Šin, poznat po nadimku zločesti dečko Holivuda, podjednako je poznat i po svom burnom seksualnom životu. Već sa 25 godina se zbog ovog problema prijavio u jednu kliniku, ali ovaj problem nikada nije rešio.

Čarli Šin Foto: EPA-EFE/PENNY STEPHENS

Njegov brak sa Deniz Ričards uništila je njegova seksualna zavisnost, a i svaka sledeća veza mu je propala zbog ovog problema. Glumac je pre 2016. godine otkrio da je HIV pozitivan, što ga je konačno nateralo da uspori.

Za Džeka Nikolsona glumica Kim Besindžer je rekla sledeće: „On je lud. Nikada nisam upoznala osobu koja je toliko opsednuta seksom.“

Da obožava seks ne krije ni sam glumac.

Oskar
Džek Nikolson sa trećim Oskarom za ulogu u filmu „Dobro da bolje ne može biti“ Foto: HECTOR MATA / AFP / Profimedia

„Mogu da ih imam i devet hiljada, jer nekada sam živeo poprilično slobodno i nikad mi nije bilo dosta žena. Bilo je dana kada bih završio u krevetu sa četiri ili više žena.“

Osnivač magazina „Playboy“ Hju Hefner ljubav prema erotici iskazao je kroz svoj biznis, ali i stvaranjem Playboy vile, u kojoj je uživao sa brojnim zečicma.

Tek nakon njegove smrti 2017. godine počelo je da se govori o svim bizarnostima njegovog seksualnog života. Naime, on je uživao u seksu svakog dana i to sa više devojaka. I to možda nikome ne bi bilo čudno da devojke seks sa njim nisu opisale kao „grozan“.

Hju Hefner i Holi Medison Foto: LFI/Photoshot / Avalon / Profimedia

„Morala sam da izgledam kao da mi je fantastično, a bila sam užasno nesrećna. Viki (još jedna od Hefovih devojaka) dovodila je gomilu žena u njegov krevet, i jasno mi je zašto je to radila – što više njih je bilo, manja je bila šansa da će ona morati da ima seks sa njim“, ispričala je svojevremeno Holi Medison, jedna od najpoznatijih Plejboj zečica.

„Da bih preživela te noći, bila sam pijana i uduvana. Nije bilo drugog načina, a nisam mogla da izbegnem to“, rekla je još jedna poznata zečica, Kendra Vilkinson.

Hju Hefner sa svojimi devojkama Foto: EPA/ASM CORBIS

Komičar Rasel Brend je mnoge šokirao priznanjem da je u jednom londonskom pabu tokom 2002. godine seksualno zadovoljio jedog muškarca u WC-u. On je kasnije objasnio da je to uradio zbog snimanja dokumentarca na kojem je radio i koji se bavio istraživanjem društvenih tabua.

Rasel Brend
Rasel Brend Foto:Lensi Photography / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Zvezda kultne serije „Dosije Iks“ Dejvid Duhovni je čak bio na rehabilitaciji kako bi se izlečio od seksualne zavisnosti i tako spasio brak sa Teom Leoni.

Foto: EPA/PETER FOLEY

„Najveći problem bioje u tome što nisam mogao da odbijem nijednu devojku koja je želela da mi pruži seksualne usluge“, rekao je glumac svojevremeno.

„Verujem kako su moji seksualni apetiti ekstremno rasli zato što sam u vođenju ljubavi video dobar način da pobegnem od stvarnosti i tako zaboravim na sve, pa čak i na sebe“, objašnjavao je Duhovni suštinu problema s kojim se suočavao.

Džeri Hol, manekenka i bivša supruga rokera Mika Džegera, tvrdila je da je njen bivši partner bio „seksualni predator“, te da je nakon njihovog raskida postao zavistan od seksa.

Mick Jagger, Mik Džeger
U Veneciji 2019. Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

„Iako sam ga volela i ako mi se on zaklinjao na večnu ljubav, osećala sam se nesigurno uz njega. Uspela sam ga odvojiti od droge, ali on je tu zavisnost zamenio seksualnom“, rekla je nekadašnja manekenka.

Sudeći po onome što je autor biografije o Džegeru napisao, slavni muzičar je spavao sa ogromnim brojem žena.

„Džeger je tokom svog života spavao sa 4.000 žena. Međutim, kada pogledam unazad, mislim da je ta cifra možda i znatno veća“, izjavio je Kris Anderson.

Foto: EPA-EFE/ETTORE FERRARI

Autor biografije priseća se da je Džeger čak išao kod seksualne terapeutkinje kako bi pokušao da reši svoju zavisnost od seksa da bi na samom kraju spavao sa njom.

BONUS VIDEO: Top 5 holivudskih macana koji su se uništili botoksom