in

Jasno stavila do znanja šta misli o njima FOTO

Jasno stavila do znanja šta misli o njima FOTO

Oglasila se i naša pevačica koju je muž trudnu prevario.

Fudbaler Đerar Pike i pevačica Šakira sve su šokirali kada su objavili da se razilaze nakon 12 godina veze tokom koje su dobili sinove Milana i Sašu.

Kao glavni razlog raskida spominjala se Pikeova nevera, a on je ubrzo počeo da se pojavljuje u javnosti sa svojom novom devojkom Klarom Čiom Marti.

Šakira je nedavno objavila i novu pesmu „Music Sessions Vol.53“ u kojoj je žestoko isprozivala svog bivšeg, njegovu devojku, ali i Pikeovu majku.

Mnogi su u ovoj situaciji podržali pevačicu i osudili postupak fudbalera, komentarišući da je pokazao ekstremno nepoštovanje prema majci svoje dece.

Šakira i Đerard Pike Foto:EPA/ANDREU DALMAU

Klara Čia i Pike su ubrzo počeli da objavljuju zajedničke fotografije na društvenim mrežama, ističući to koliko su zaljubljeni, a dok je bilo i onih koji su podržali njihovu ljubav, mnogi su im ostavljali i negativne komentare.

Klara je na svom profilu na Instagramu zabranila komentarisanje, dok je kod njenog dragog ono i dalje dozvoljeno, a jedna poruka naročito je privukla pažnju.

U pitanju je komentar koji je pevačica Jelena Karleuša ostvaila na Klarinu i Đerarovu fotografiju. Naime, ona je stavila emotikone ruku sa palcem nadole, jasno stavljajući do znanja da osuđuje fudbalerov potez.

Foto:Screenshot/Instagram/3gerardpique

Pored Jelene, oglasila se i nekadašnja takmičarka „Zvezda Granda“ Dada Mešaljić koju je suprug prevario dok je bila u drugom stanju.

„Tvingo“, napisala je Dada, aludirajući na deo Šakirine pesme u kojoj poručuje bivšem da je „zamenio ferari za tvingo“.

BONUS VIDEO: Duško Tošić je kriv što se on i Karleuša razvode