in

“Ja sam riba do bola, posle mene trava ne raste”

“Ja sam riba do bola, posle mene trava ne raste”

Recept za uspešan brak ne postoji.

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš jedan su od najdugovečnijih parova na estradi.

Uspeli su da odole iskušenjima i skandalima, a pevačica je sada otkrila i da je njen suprug svojevremeno imao ideju da plasiraju priču o razvodu.

„Mi smo hteli da napravimo intrigu. Posle 12 godina izdali smo CD, kaže Miroljub: ‘Daj nešto da napravimo, da se vrti, vidiš kako ove paparaco nahvatao kao u kupatilu? Hajde da napravimo da sam te prevario, ostavio’, a ja mu kažem: ‘Mene toliko vole žene, tući će te na svakom koraku’“, kroz smeh se prisetila Zorica u emisiji „Premijera – Vikend specijal“.

Ipak, recept za uspešan brak nema.

„Ne bih mogla neki recept da dam, mogu da posavetujem i kažem iz iskustva. Mi nismo zajedno, mi smo mnogo, 24 sata zajedno! I kod nas ima raznih sukoba mišljenja, kao hepo kocke smo“, kaže Zorica.

Brunclik tvrdi da se ponekad ljuti na Kemiša i kada je on u pravu, ali da joj on sve prašta.

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš Foto: E-Stock/Časlav Vukojićić

„I kad nisam u pravu, ja se ljutim! Prošlog leta kaže mi on: ‘Ma, prešla si svaku meru! Kad si kriva, ti se i tad ljutiš’, on otišao, pitam ga gde će, kaže on: ‘Šta te briga, odoh u grad’. Prođe dva minuta, vraća se on i nosi fiksni telefon: ‘Ništa, ako ti treba nešto, da me zoveš da ti kupim’“, dodala je ona.

Kod njih ljubomore nema, a Zorica dodaje i da se mnogo čemu prilagodila kako bi mogli da funkcionišu.

„Nisam ljubomorna. Nema kontrole gde je otišao, kad će da se vrati… On takođe nema razloga da bude ljubomoran, a početka se ni ne sećam, mnogo davno je bilo. Prošli smo u pravom trenutku, kada je neko posuo prašinu, pa rekao: ‘Hajde, sad ćete vi’. Mnogim stvarima sam se prilagodila kada je on u pitanju, on je zaljubljenik u studio, tehniku, sate provodi tamo, istražuje, ispituje… To mi je u početku mnogo smetalo. Ja ga pitam: ‘Da li mu treba nešto’, pa mi digne pritisak na 200 i kaže: ‘Daj mi jednu kafu’, a ja nisam zato došla! To je bilo prve, druge naše godine, a onda sam shvatila da on mnogo voli to i da ja gubim samo ako se takmičim sa tome. Nikada mu se u to nisam mešala. Znate ko je sve prošao kroz naš studio… Ali ja sam riba do bola, posle mene trava ne raste. I sad ću ja da jurim, da proveravam?! Možete da sprečite jednom ili dvaput, ali…“, rekla je ona.

BONUS VIDEO: Reakcija Zorice Brunclik na pitanje o estetskoj korekciji