in

Iznenadićete se kada čujete šta je završila Nikolina Kovač

Iznenadićete se kada čujete šta je završila Nikolina Kovač

Zbog takmičenja je pauzirala studije, a potom im se vratila.

Pevači često obrazovanje žrtvuju zbog karijera, a veoma mali broj njih može da se pohvali diplomom.

Poznato je da su među najobrazovanijim estradnim ličnostima Zdravko Čolić i Neda Ukraden, a malo ko zna da je fakultetski obrazovana i Nikolina Kovač.

Nekadašnja „Zvezda Granda“ diplomirala je na katedri za novinarstvo i na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Istočnom Sarajevu.

Zbog učešća u takmičenju, pauzirala je studije, ali nije odustala od diplome, te se fakultetu ubrzo vratila.

„Studije žurnalistike na državnom fakultetu u istočnom Sarajevu sam regularno upisala posle završene opšte gimnazije i stigla sam do treće godine. Posle toga su se desile ‘Zvezde Granda’, preusmeravanje toka stvari iz privatnog života i tada je usledila pauza. Ali sam vrlo brzo nastavila i koristila svaki slobodan trenutak da učim i da polažem ispite, jer mislim da čovek treba da radi na sebi, jer tu definitivno ima posla i uvek treba neka vrsta nadogradnje. Tako da sam pre tri godine položila i poslednji ispit, ali mi je ostao diplomski koji sam stalno prolongirala, ali sam želela da taj ciklus zatvorim i privedem kraju, tako da sam iskoristila prvi slobodan trenutak posle nastupa koje sam imala od Nove godine i konačno završila i diplomirala“, napisala je Nikolina ranije na društvenim mrežama, piše 24sedam.

BONUS VIDEO: Saša Kapor i Nikolina Kovač o svom braku