in

Iznenadiće vas kakav je slavni glumac privatno!

Miloš Biković, Foto: Aleksandra Čolić

Popularni glumac Miloš Biković dočekao je u Beogradu holivudskog glumca Džonija Depa, a zatim progovorio o poznanstvu sa njim i otkrio jednu zanimljivu činjenicu o Depu.

– Ja sam ga prvi put upoznao danas. Danas sam imao to zadovoljstvo da ga upoznam i da popričamo. Vrlo je prijatan čovek i neverovatno skroman – priča Miloš.

– Dobio sam titulu kreativnog ambasadora Srbije još pre dve godine. Ovakav događaj je značaj za Srbiju, jer je u skladu sa tehnološkim razvojem, mi zapravo postajemo svet i lider u svetu – dodaje Biković.

Biković je zatim odgovorio na pitanje da li ima nameru da saradnju sa Džoni Depom iskoristi da postane zvezda i u Holivudu.

Džoni Dep
foto: Stefan Stojanović

– Nemam taj plan, ali nije isključeno da se to desi. Pričali smo o saradnji u okviru ovoga sada što sarađujemo. On već dovoljno dobro govori srpski. Nisam ga pitao da li je gledao neki moj film – zaključio je glumac.

Podsetimo, povod za Depov dolazak je promocija prvog animiranog serijala proizvedenog u Republici Srbiji u produkciji kompanije Archangel Digital Studios, a kreiranog od strane studija Iervolino Studios (IES) kojem je to i svečano otvaranje u Beogradu.

(Espreso/ Telegraf)