in

Izgled joj je BOMBA, svi se pitaju kako je u tako dobroj formi!

Izgled joj je BOMBA, svi se pitaju kako je u tako dobroj formi!

Srpska influenserka Milica Polskaja, koja je postala poznata po udaji za bogatog Kazahstanca, nedavno je odgovarala na pitanja svojih pratilaca na Instagramu, pružajući uvid u svoj životni stil i porodičnu dinamiku.

Jedno od pitanja koje je postavljeno bilo je: “Kako uspevaš da ostaneš u formi posle četvoro dece?”

– Samo teretana može sve da popravi, odgovorila je fatalna Srpkinja, pokazujući posvećenost fizičkom zdravlju i održavanju forme uprkos brojnim obavezama majčinstva.

 

Druga pratilja je postavila pitanje u vezi sa podrškom tokom trudnoće, izražavajući zabrinutost zbog budućnosti.

– Imate li pomoć sa decom? Treći put sam trudna, ali sad me pomalo hvata panika, postavila je pitanje jedna od brojnih pratiteljki na Instagramu.

– Mama mi je uvek pomagala posle svake trudnoće! I veoma sam joj zahvalan na tolikoj podršci! I njoj i tati, koji su uvek uz mene, odgovorila je Milica.

 

Ona uvek ističe podršku koju ima od svojih roditelja, posebno u procesu podizanja dece i vođenja porodičnog domaćinstva.

 

“Imamo dva bazena – unutrašnji i spoljašnji”

Milica i njen suprug žive u Almatiju, Kazahstanu, sa svojim četvoro dece, a nedavno je otkrila detalje o njihovom luksuznom domu.

– Na jednom spratu imamo oko 15 soba, 4 kupatila, garderober, ne znam da li se to računa. Lift treba da stigne, sve smo uradili, ali još treba da stigne. Popravljamo bazen, imamo dva, zatvoreni i otvoreni. Za mesec dana bi trebalo da počnu sa bazenom, to je ogromna kuća, rad ne može da se zaustavi, otkrila je Milica, dajući uvid u njihovu impresivnu imovinu.

 

Odgovori žene milionera na pitanja njenih zauinteresovanih pratilaca, pružaju uvid u njen životni stil, podršku porodice i impresivan dom, dok nastavlja da deli svoje iskustvo i pikantne savete na društvenim mrežama.

 

BONUS VIDEO: Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /