in

Izgled Džene Džejmison nakon bolesti

Nije odustajala pa je rekla sebi da neće dozvoiliti da padne., Foto: Printskrin:Instagram/jennacantlose

Bivša zvezda filmova za odrasle, Džena Džejmison uspela je da se izbori sa retkom autoimunom bolešću, Gijen-Bareovim sindromom koju je dobila u januaru 2022. godine. Tada, zbog atrofije mišića nogu nije mogla da hoda bez pomoći, a lekari su je tada pogrešno obavestili da joj je ostalo šest meseci do godinu dana života.

Lekari su sumnjali da je bivša Plejbojeva zečica imala i rak krvi, pa je morala da provede čak 9 meseci u bolnici.

– Kada mi je prvi put rečeno da mi nije preostalo dugo života, mislim da sam se jednostavno slomila. Nisam baš znala kako da to svarim – rekla je Džena svojevremeno za “TMZ”.

Džena nije odustajala pa je rekla sebi da neće dozvoiliti da padne.

– Morala sam da uzmem svoje zdravlje u svoje ruke, pa sam sela u invalidska kolica i izašla iz bolnice – rekla je Džejmisonova za strane medije.

Sada, nakon više od godinu dana, Dženi se pohvalila lepim vestima. Objavila je uporednu fotografiju – nekad i sad. Na prošloj fotografiji se vidi Dženi kako koristi hodalicu, a iza nje su invalidska kolica. Dok je na sadašnjoj u svom stilu pozirala u ogledalu.

– Evo podsetnika. Brojite svoje blagoslove i budite zahvalni. Izgubila sam sposobnost hodanja pre više od godinu dana i mislila sam da sam gotova. Borila sam se i stalno pokušavala da postanem bolji čovek spolja, ali što je još važnije iznutra. Na ovom mladom mesecu, danas , manifestujem dobrotu. Ljubav. Sreću. Pridružite mi se – napisala je ona u opisu fotografije.

Nekadašnja kraljica filmova za odrasle danas je udata za svoju devojku, influesnerku Džesi Lols. Ona je sudbonosno “da” rekla svojoj devojci Džesi Lols na intimnoj ceremoniji u Las Vegasu 23. maja.

– Pronašla sam osobu sa kojom sam zaista uvek trebala da budem – rekla je Džena za “Pipl”.

Bonus video:


03:01

ĐILAS IMA BAGOVE, OPOZICIJA HOĆE SCENARIO SEVERNE MAKEDONIJE Dejan Vuk Stanković: Gde to ima da manjina uslovljava većinu?

(Espreso / Telegraf / M.K./ Prenela:M.S.)