in

Izazovna poza u minjaku, lanci i perle! (FOTO)

Izazovna poza u minjaku, lanci i perle! (FOTO)

Voditeljka Sanja Kužet pleni harizmom i lepotom gde god se pojavi, a gledaoci s nestrpljenjem očekuju svaku emisiju Zvezda Granda kako bi videli odevnu kombinaciju koju je ponela. Sanja je u susret novogodišnim praznicima juče objavila fotografiju na kojoj je u beloj mini haljini. Kreacija prekriva samo jednu celu ruku u kombinaciji materijala i lanaca, otkriva jedno rame i drugu ruku zgodne voditeljke, a po beloj boji su zlatni detalji.

Lanci u boji zlata se nalaze i oko vrata i takođe predstavlaju deo haljine. Uz nju je Sanja uparila i zlatne sandale, raspustila dugu bujnu kosu, dok joj je šminka u zemljano-zlatkastim tonovima. U serijalu fotografija blista Sanjin osmeh, pa je i više nego očigledno da se voditeljaka tokom fotografisanja ludo zabavljala.

Uz igru, muziku i sa osmehom ispraćam staru i radujem se novoj 2023! – napisala je Sanja i dodala haštagove: moj izbor, pozitivne misli, osmeh, Nova godina.

Kužetovu na Instagramu prati 243.000 ljudi koji nisu ostali imuni na novogodišnje izdanje lepe voditeljke.

– Prelepa Sanja –

– Prosto nestvarna –

– Kao da te je Mikelandjeo izvajao! Kao da si sišla sa Olimpa, a svih 10 boginja lepote različitih civilizacija bilе bi ljubomornе na tebe –

– Ti si kao dobro vino, s godinama sve lepša i lepša! –

– Sve na svom mestu, sve u svemu naj! –

– Najlepša žena svih vremena – bile su samo neke od reakcija.

Sanja je, podsetimo, u srećnom braku, što pokazuje i burma na njenom domalom prstu. Ona je u skladnoj ljubavi sa Nemanjom Živojinovićem sa kojim ima sina Strahinju. Pre devet godina je bila udata i za Zorana Pipera sa kojim takođe ima dečaka. Njegovo ime je Andrija. 

Kužetova je karijeru započela 2003. godine. Ona je na TV Pinku u Jutarnjem programu vodila vremensku prognozu, a 2012. godine je postala i Bingo devojka. Usledio je angažman u muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“, kao i autorski projekat „Halo, halo“ na Grand kanalu. Sanja se oprobala i kao glumica i 2006. godine je tumačila ulogu Senke u filmu “Šejtanov ratnik”. Iste godine je imala epizodnu ulogu u tinejdžerskoj komediji „U doba nevinosti“. Javnost je ipak najviše zna kao voditeljku takmičenja “Zvezde granda” čiji je provereni deo tima već godinama.

BONUS VIDEO: