in

Ivana Nikolić o kućnim poslovima

Ivana Nikolić o kućnim poslovima

Pevačica otkrila detalje iz svakodnevice.

Bivša članica grupe Hurricane, pevačica Ivana Nikolić, otkrila je da se ne libi da radi kućne poslove, kada za to ima potrebe.

„Iskreno, sve znam! Živim sama i zaista nisam osoba koja za svaku sitnicu mora da zove majstora. Prosto, znam sve sama i mnogo mi je lakše kada odmah sve odradim“, započela je Nikolićeva.

„Poslednje što sam odradila sama je menjanje kuhinjske sijalice. Imam više malih sijalica i volim da ih uvek držim upaljene. Imam i disko kuglu kod kuće, volim sve te boje i volim da se, čim uđem u kuću, osećam opušteno i da svaka ta sijalica radi, da je sve na svom mestu. To je poslednje što sam sredila, a kada se pokvari šporet ili mašina za veš, ja sam onaj tip osobe koja udari da vidim da li će da proradi. A kada udarim, zovem tatu, to ne znam da rešim. Za te krupne stvari mi je ipak neophodna pomoć, ipak to nije sijalica, to je ozbiljniji posao“, dodala je ona za Blic.

Ivana bi bila blaga prema muškarcu koji ne zna da obavlja ovakve kućne radinosti, ali bi ga podučila.

„Ma bila bih, pa naučiće. Niko se nije naučen rodio, naučila bih ga ja, ali mora da zna kada ja nisam kod kuće“, rekla je pevačica, koja je posle raspada grupe Hurricane započela solo karijeru.

BONUS VIDEO Ivana Nikolić o novim članicama grupe „Hurricane“