in

ISPOVEST SINA MARINE TUCAKOVIĆ! MARINA MU JE BILA NAJVEĆA PODRŠKA kada je bio na OVIKAVANJU od heroina!

Milan Radulović Laća, Foto: Printscreen Instagram

Tekstopisac Milan Radulović Laća, sin legendarne Marine Tucaković, autorke nekih od najvećih muzičkih hitova na našim prostorima, četrdeset dana od smrti svoje majke, priča o njenim poslednjim danima, ali i o svom odrastanju i odvikavanju od heroina.

Marina Tucaković, Milan Radulović Laća
foto: Instagram prinstcreen

„Moje lečenje je bilo proces. Vuklo se to dosta dugo, ja sam bio zavisan od heroina u nekom periodu – par nekih godina. To kupim još iz mladosti. U jednom trenutku moje lečenje nije bilo moguće u kućnim uslovima. Ja bez mame i tate, ali i bez svog psihijatra nikada ne bih mogao da se izlečim. Psihijatar je predložio da se hospitalizujem, da mi treba kliničko lečenje i izolacija. To je bilo nekih petnestak dana u klinici. Bila je to privatna klinika, gledam pozitivno na taj period“, rekao je Laća u intervjuu.

Kada je izašao sa klinike, Marina ga je samo zagrlila.

„To je bio stani pani momenat. Svi su bili uplašeni za mene. To je bio trenutak, ili ćeš levo ili desno. Znali smo da ako ja ne budem imao snage, mogu lako da odem do tačke bez povratka. Ali, uz Marininu podršku i svoju spremnost da se lečim, uspeo sam. Trajalo je mesec dana dok nisam zaista otišao na kliniku, a onda kada sam otišao, izlečio sam se. Kada sam izašao iz klinike izgrlili smo se. Jedino smo se u tom periodu čuli preko fiksnog telefona, posete nisu bile dozvoljene. Smeš samo sa dve osobe da pričaš, ja sam izabrao mamu i jednog druga. Ona mi je užasno falila, da vidim njen lik. Fizički mi je falilo. Nije ništa rekla kada me je videla, prvo je me zagrlila i izljubila. Ali, bila je srećna. Ja sam izgledao zdravo, izašao sam zdrav“, ispričao je Laća.

Marina Tucakovic
foto: Luka Šarac

Njegovo izlečenje je bila inspiracija za pesmu „Adio amore“.

„Nakon toga je Ana Nikolić spremala album, Rasta je hteo pesmu Adio amore za sebe. Marina i ja smo je pisali zajedno, daj refren smo naviše voleli. Meni je palo na pamet – Adio amore, još volim te jako, iako si davno izgubila sjaj … Dva dana nakon izlaska iz klinike smo rešili tu pesmu. Rasta se oduševio i pao je na dupe kada je čuo pesmu. Snimio je i to je bilo to“, rekao je on.

Bonus video:

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz  na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

23:03

MEGA INTERVJU IVE GRGURIĆ ZA ESPRESO: Seks AFEREA, otkaz na televijizi, PLASTIČNE OPERACIJE

(Espres/Nova S)