in

Ispovest mlade “Zvezde Granda” koja je sada prava bomba

Ispovest mlade “Zvezde Granda” koja je sada prava bomba

Doživela transformaciju.

Mlada pevačica Krstinja Todorović postala je popularna nakon učešća u šou programu „Zvezde Granda“.

Iako su njene glasovne sposobnosti mnoge oduševile, Krstinju su kritikovali zbog velikog viška kilograma. Zbog toga ona je odlučila da preuzme stvari u svoje ruke i ostvari potpunu transformaciju.

Krstinja nije krila da je smršala zahvaljujući operaciji smanjenja želuca, a otvoreno je govorila i kako se na to odlučila.

Krstinja Todorović Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

„Imala sam svojevremeno susret sa jednim čovekom koji mi je pokazao svoju sliku. Ono što sam na toj slici videla nije imalo veze sa onim likom koji je stajao ispred mene. Tada mi je ispričao da se operisao i posavetovao me da idem i ja, kako bih spasla sebe muka. Donekle sam razmišljala o tome, ali ne previše ozbiljno. Neko sam ko se ceo život bori sa kilažom. Koristila sam razne preparate i dijete, ali do rešenja nisam dolazila“, govori takmičarka i nastavlja o tome kako je prelomila i na kraju ipak otišla na operaciju.

Pre nego što je otišla na operaciju imala je ogroman broj kilograma.

„Odlučila sam da se javim doktoru Iliću i da odem čisto radi konsultacije, jer sam prvenstveno imala strah. Kada sam došla kod njega i videla u koliko sam lošem zdravstvenom stanju već tad bila, shvatila sam da je operacija želuca jedini način da se spasim. Zakazali smo je i sa neverovatnih 142 kg sam otišla pod nož“, kaže Krstinja.

Krstinja Todorović Foto:Screenshot/Tv Prva

Nakon samo godinu dana smršala je čitavih 70 kilograma.

„Nakon godinu dana imam 70 kilograma manje. Moj meni je individualan i zavisi od toga šta mi u tom momentu prija da jedem. Ono što nikako nije preporučljivo jesu slatkiši i alkohol. Nakon godinu dana mogu samo da kažem da sam prezadovoljna postignutim rezultatom i da sada više ne žalim što ne mogu da jedem. Količina koju ja sada pojedem broji se u dva, tri zalogaja, a nekad ni toliko. Desi mi se ponekad da izgubim snagu, ali to je sve normalno. Najgore je prošlo i sada sam srećna“, ispričala je Krstinja za Nova.rs pre dve godine.

Od tada je ona smršla još 20 kilograma, te danas ima oko 70. Kako je rekla, najviše se gojila nakon smrti majke i stresa koji je tada proživela.

Poznato je da joj je operaciju skidanja viška kože platio Saša Popović, a od nje joj je ostao ožiljak.

„Ostao mi je ožiljak, ali nisam neko ko pati od istog. Navikla sam se i apsolutno nemam problem sa tim“, rekla je Krstinja nedavno za „Grand“.

Ona se prošle godine razvela, pa je izjavila da su se ona i suprug udaljili i da razvod nema veze sa njenim novim izgledom.

BONUS VIDEO: TOP 5 pevača koji su imali samo jedan hit