in

ISPLIVALO ŠTA JE SVE MRKA ŽRTVOVAO ZBOG ANE BEKUTE!

Ljubav Ane Bekute i Milutina Mrkonjića trajala je gotovo celu deceniju, a zarad svog odnosa oboje su mnogo toga žrtvovali. Pre nekoliko godina pevačica je otkrila da je političar batalio mesto ministra, a sve kako bi oni imali svoj mir.

– Bilo je toliko nemira oko nas zbog naslova u medijima. Prestalo je tek kada je Milutin dao ostavku na mesto ministra saobraćaja. Ja sam bila kolateralna šteta, cilj je bio da on ode sa tog mesta. Mrka je izračunao i proračunao da je najbolje to da uradi za nas da bismo dobili taj mir – rekla je ona u emisiji “Zvezde Granda Specijal” i dodala da Mrkonjić nikada nije koristio njenu popularnost za političke poene.

foto: Damir Dervišagić

– On ima svoje saradnike i ljudi sa kojima je on radio širom eks Jugoslavije. Radio je na pruzi Beograd – Bar, koja je otvorena 1976. godine. Jasno je koliko je on samo tada stekao prijatelja – rekla je Ana.

Još jedna stvar koju je pokojni Mrka promenio zbog Bekute jeste i obeležavanje hrišćanskih praznika.

– Milutin je drugačije vaspitan. On nije obeležavao nijedan praznik kao dete, ali zbog mene slavi Božić. Cenim njegovu doslednost, a on poštuje to što sam ja vernik. Vidi koliko se trudim oko običaja i trpeze, pa uvek sedne za sto da nazdravi. Svake godine očitamo Očenaš, pa Sveti Duh okupa i njega. Milutinova sestra mi je otkrila čak i da je on kršten, bez obzira na to što je komunista – pohvalila se nedavno Ana.

Ana Bekuta
foto: Damir Dervišagić

Bonus video:

Mrkonjić će biti sahranjen u sredu, socijalisti traže da bude sahranjen u aleji zaslužnih građana

02:56

Mrkonjić će biti sahranjen u sredu, socijalisti traže da bude sahranjen u aleji zaslužnih građana

(Espreso)