in

Isplivali novi detalji veze Kebinog sina i glumice, a ovoliko je iskeširao za odmor

Isplivali novi detalji veze Kebinog sina i glumice, a ovoliko je iskeširao za odmor

Nakon razvoda od Severine, Igor Kojić dugo nije viđen u javnosti sa nekom devojkom, a u novu 2023. godinu ušao je upravo sa nekoliko godina mlađom glumicom Teodorom Bjelicom.

Njih dvoje više ne kriju ljubav ni pred prijateljima, trenutno su zajedno na zimovanju i raduju se svakom zajedničkom trenutku, ali za medije ćute.

„Igor posle razvoda nije ni razmišljao o ljubavi, možda ga nijedna devojka nije toliko ni privukla da bi se zainteresovao kao za Teodoru. Samo dok ih gledamo sa strane, vidi se da su zaista srećni. Iako su tek na početku veze, funkcionišu kao da se poznaju mnogo duže. Potpuno su prepušteni trenutku, ne skidaju osmeh s lica kada su zajedno, otvoreno razgovaraju o svemu. On je bukvalno odlepio za njom“, priča na početku izvor blizak Igoru za “Blic”.

U prilog svemu idu i Igorove i Teodorine objave na društvenim mrežama sa Kopaonika, koje su gotovo identične.

„Nekako su kliknuli na prvu što se kaže. Razumeju se i među njima nema nikakvih prepirki, sve se dogovaraju i nekako to za sada baš glatko ide. Ovo je njihov prvi zajednički odmor, gde provode 24 sata zajedno i tu se sve najbolje vidi. Igor nije štedeo novac da udovolji Teodori. Uzeo je hotel koji košta za više od 300 evra. Iskeširaće sigurno oko 3.000 evra samo na smeštaj, dok ne štedi ni kada je provod u pitanju“, rekao je izvor.

Teodora Bjelica Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznato je da se par upoznao preko zajedničkih prijatelja i to sasvim slučajno.

„Ni jedno ni drugo se nisu nadali ovome. Kada su se upoznali, kockice su se nekako odmah spojile. Igor je već bio sa pevačicom, a i glumicom, tako da mu Teodorina odsustva zbog snimanja sigurno neće predstavljati problem. Zavela ga je naravno već na prvi pogled, ali ga je osvojila karakterom. Igor voli komunikativne devojke, ne radi ništa na silu, ili se razume sa nekim, ili ne“, istakao je izvor, te je dodao:

„Teodora deluje kao nepristupačna devojka, ali čim je upoznaš, taj utisak se menja. Često joj se dešavalo da je muškarci gledaju samo kao predmet, zbog toga što mnogo lepo izgleda, te je nisu shvatali ozbiljno, ali sa Igorom je to sada drugačije. Posvećen joj je maksimalno i njen fizički izgled mu je u drugom planu.“

Kao što se ranije pisalo, Igor je upoznao Teodorinu majku, ona njegovu porodicu, a za sada su svi ostali nedostupni za komentar. Podsetimo, Teodora Bjelica je ćerka glumice Gordane Bjelice. Teodoru često nazivaju jednom od naših najlepših glumica, a poznata je po ulogama u serijama “Južni vetar”, “Tri muškarca i tetka”, “Slatke muke”…

Igor Kojić Foto:Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Gordana Bjelica upoznala je zeta, a kako naš izvor kaže, dovoljno joj je bilo što je Teodora njime zadovoljna.

„Njih dve imaju jako otvoren odnos, Teodori je najbitnije mišljenje majke, zbog čega je na samom početku želela da upozna Igora i nju. Gordani se Igor dopao, ostala je puna utisaka“, rekao je izvor.

BONUS VIDEO: TOP 5 najlepših poznatih parova