in

ISPLIVALA FOTOGRAFIJA KARDAŠIJANKE BEZ FILTERA I EFEKATA! Napravila skandal asistentkinji koja ju je objavila!

Kloi Kardašijan, Foto: Profimedia

Poznata američka starleta i mlađa sestra popularne Kim Kardašijan ostala je u šoku kada se pojavila njena slika bez šminke i u prirodnom izdanju. Zato njen PR tim radi bez prestanka …

Kloi Kardašijan (36) bila je neprijatno iznenađena kada je njena slika u bikiniju počela da se širi društvenim mrežama tokom uskršnjih praznika.

Na slici je u minijaturnom bikiniju s leopard printom, kosa joj je zavezana u rep, nema šminke na licu, dok joj struk izgleda nešto širi, a grudi joj nisu ni približno bujne kao u ostale slike.

Sliku je greškom postavio njen pomoćnik, zbog čega PR-ov tim starlete uklanja sve tragove. Oni prijavljuju sve publikacije zbog kršenja autorskih prava, prenosi Daily Mail.

– Uređena fotografija u boji nastala je tokom privatnog porodičnog okupljanja, a asistentkinja je greškom objavila na društvenim mrežama. Kloi izgleda lepo, ali ona poseduje autorska prava i jednostavno ne želi da internetom kruži video zapis koji nije ni trebalo da bude objavljen “, rekla je Traci Romulus, direktor marketinga za brend KKV.

Kloi je u vezi sa košarkašem Tristanom Thompsonom (30) i ove praznike neće pamtiti po dobrom, iako ih je provela na luksuznom imanju svoje majke Kris Džener (65) u La Kuinti u Kaliforniji.

(Espreso/24sata.hr)