in

Ipak se pričalo da ima ćerku i unuke

Ipak se pričalo da ima ćerku i unuke

Tokom života Nikole Simića, često se pisalo i o njegovom privatnom životu.

Glumac je preminuo 2014. godine.

Milan Lane Gutović, Nikola Simić i Dragomir Bojanić Gidra

Bio je poznat po svojim legendarnim ulogama, ali se, iako je svoju privatnost čuvao, pisalo i o njegovom burnom ljubavnom životu.

Malo ko zna da se Simić čak četiri puta ženio i razvodio, a poslednje godine svog života navodno je proveo sa glumicom koja je čak 48 godina mlađa od njega.

„A treba se zaljubljivati. Psiholozi kažu da dođe trenutak kad čovek želi da promeni način svog života. Treba imati hrabrosti i smelosti i to uraditi. Ja to znam, naravno iz prve ruke“, rekao je jednom prilikom glumac.

Mediji su godinama pisali da je Nikola imao ćerku Anu i unuke Isidoru i Saru.

Bratanac poznatog glumca jednom prilikom se osvrnuo na ove priče, pa je potvrio da one, ipak, nisu istinite.

„Nikola nije imao ćerku ni unuke. Ana je ćerka njegove poslednje žene Snežane. On je bio dobar prema njoj, ali joj nije otac. Nikoli je u mladosti puklo slepo crevo, došlo je do sepse, to se tada zvalo tuberkuloza stomaka, a lečili su ga radijacijom, nakon čega je ostao sterilan i nije mogao da ima dece. Oni sve pokušavaju zbog nasledstva“, rekao je Nenad.

Početkom 2014. godine Simić je oboleo od raka prostate, pa je u februaru iste godine operisan, da bi početkom juna usledile su komplikacije sa bešikom.

Glumac je preminuo 9. novembra 2014. godine, devet meseci nakon operacije, u 80. godini života.

BONUS VIDEO: Top 5 najpoznatije serije Jugoslavije koje smo obožavali da gledamo