in

Instagram pun pratilaca, a lajkova nigde FOTO

Instagram pun pratilaca, a lajkova nigde FOTO

Evo ko je Devla koji se pre dva dana pojavio na javnoj sceni.

Popularna voditeljka Jovana Jeremić poslednjih par godina ubedljivo opravdana nadimak „skandal majstor“, a nakon svojih bizarnih izjava i degutantnih odevnih kombinacija kojima iznenađuje publiku vodeći jutarnji program, ona je snimila i pesmu koja nosi naziv „Roleks“.

Voditeljka je publici pre dva dana predstavila duet sa izdvođačem kome je umetničko ime Devla, u kom zapravo on peva tekst pesme, a ona izgovara jednu od svojih najbizarnijih izjava do sada: „Kada muškarcu rodiš dete, dužan je da ti kupi roleks, stan u centru Beograda i najnoviji automobil“.

„Većeg krindža odavno ne videh, blago gluvima“, „Ja čekam još Milomira Marića da snimi pesmu“, „Odlično čista umetnost, ovo uvesti u udžbenike“, pisali su ljudi u komentarima ispod pesme na Jutjubu, a u par navrata se može pročitati i molitva „Oče naš“.

Nakon što je pesma izašla, na društvenoj mreži Tviter samo su se nizali komentari.

Ko je Devla u čijoj pesmi gostiju Jovana Jeremić?

Na zvaničnom Instagram profilu ovog izvođača, prvo što se može videti jeste da ga prati skoro 20 hiljada ljudi, kao i da mu u biografiji piše da se pored pevanja bavi i pisanjem tekstova.

Kada se malo bolje pogleda profil pomenutog umetnika može se videti da je prvu sliku objavio pre manje do mesec dana, a da na fotografijama ima od 17 do 108 lajkova, što ukazuje na to da je kupio pratioce.

BONUS VIDEO: TOP 6 najvećih blamova Ane Nikolić