in

Indi u donjem vešu i zavojima pokazala kako izgleda nakon operacije grudi FOTO

Indi u donjem vešu i zavojima pokazala kako izgleda nakon operacije grudi FOTO

Pevačica se oglasila na Instagramu.

Pevačica Indira Aradinović, nedeljama unazad bila je u centru skandala nakon što je u javnost procurio snimak na kom se tuče sa svojom rođenom sestrom Editom Aradinović i to na sred ulice.

Obe pevačice su se javno oglasile i priznale da su imale loš period, te da su sada u odličnim odnosima.

Indi je najavila da će otići na operaciju grudi i na u narednom periodu neće moći da nastupa, a sada se oglasila na svom Instagram profilu, na kom je pokazala kako izgleda sveže operisana.

„Uz Božju pomoć i mojih bliskih ljudi koji su uz mene, dobila sam još sunca u jutrima i svojim molitvama“, napisala je Indi pozirajući u donjem vešu i bademantilu, a na slikama se jasno vidi zavoj koji pevačica ima na grudima.

Podsetimo, pevačica je skoro otkrila da joj je zakazana hitna intervencija zbog silikona u grudima koji su pukli, kako su pisali mediji:

„Grudi su u pitanju. Već neko vreme su u stanju pucanja, tj. pukla su oba. Ima desetak godina da sam ih uradila, to po zdravlje nije dobro da stoji u organizmu. Moj hirurg mi je dala termin, zanimljivo, 14. februara, za Dan zaljubljenih, da to završimo, tako da se nadam da će sve proći kako treba. Operacija traje nekih pet do šest sati, oporavak je malo duži nego kada su obićni implanti u pitanju i ožiljaka ima malo više, malo je stručniji operativni zahvat“.

BONUS VIDEO: Bivši partner uhvatio Indi za nogu, a evo šta je usledilo