Imao je crvene PRAMENOVE,bio je NESTAŠAN

Foto: Printscreen Instagram

Glumac Miloš Biković, koji važi za jednog od najuspešnijih domaćih glumaca kako na našim prostorima, tako i širom granica Balkana, karijeru je započeo 2004. godine i prvu zapaženu ulogu ostvario je u seriji “Stižu dolari” kada je imao svega 16 godina.

Biković je tumačio sina Dragana Gagija Jovanovića i Branke Pujić, i u seriji je kao tinejdžer Nebojša pravio nestašluke koji su karakteristični za te godine.

Pored toga, Nebojša je imao karakterističnu frizuru za to vreme, a nekoliko puta tokom snimanja serije kosa mu je bila farbana, te je tako u nekim kadrovima imao crvene, a u drugim ljubičaste pramenove.

miloš biković
foto: Youtube / Printscreen

– Mislim da me, da sam znao da stvari funkcionišu tako kako funkcionišu, nikada ne bi naterali da nosim onu frizuru. Nikada! Kada sebe gledam na TV-u, tom klincu bih odvalio šamarčinu. Toliko iritantno dete. Ali to je bila poenta. Čudno je kada vidiš, šta to sa dečkom nije u redu, kada ima takvu frizuru? – prokomentarisao je pre nekoliko godina Biković svoj glumački angažman u ovoj seriji.

Međutim, lik Nebojše mu je kasnije otvorio vrata mnogih filmova i serija. Ubrzo nakon pomenute serije, pojavljuje se u još jednoj, a to je “Bela lađa”, a onda je usledio film “Montevideo, Bog te video”, gde mu dodeljuju glavnu ulogu.

Čuveni Aleksandar Tirnanić Tirke bio je omljen mnogima, Milošu je ovo bila prva velika uloga na filmskom platnu, dok je “Montevideo” ujedno bio i prvi film koji je režirao Dragan Bjelogrlić.

(Espreso)