in

Hale Bejli se porodila

Hale Bejli, Foto: Image Press Agency/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Američka glumica Hale Bejli (23), koja je igrala Malu sirenu u prošlogodišnjem istoimenom filmu, postala je majka.

Mlada lepotica dobila je svoje prvo dete s reperom Derilom Grenberijem, poznatijim kao DDG, a oni su postali ponosni roditelji dečaka.

Hale Bejli je saopštila da je dobila bebu na Instagramu, gde je objavila fotografiju njegove ruke, na kojoj se vidi mala zlatna narukvica na kojoj piše “Hejlo”, a ovo je i ime dečaka.

Hale Bejli na svet donela dečaka
Hale Bejli na svet donela dečakafoto: RB / INSTAR Images / Profimedia

– Iako smo već nekoliko dana u novoj godini, najveća stvar koju je 2023. uradila za mene jeste to što mi je donela sina… Dobro došao na svet, moj Hejlo – napisala je Hale.

Glumica i reper u vezi su duže od godinu dana, a zvanično su se predstavili kao par u martu 2022. godine, kada je Bejlijeva čestitala svom dečku rođendan na Instagramu.

Hale je poznata kao neko ko čuva sovju privatnost, pa tako nikada nije pokazala trudnički stomak, niti pomenula svoju trudnoću i ignorisala je glasine da je u drugom stanju, koje je prate mesecima.

Fanovi su joj pisali da joj nos izgleda kao da je trudna, primećivali da joj stomak izgleda veće, nakon čega bi ona odmah podelila straru fotografiju na kojoj ga nema, nije se preterano pojavljivala u javnosti… Tako je uspela da sačuva privatnost i uživa iščekujući mališana.

Bonus video:


00:45

ESPRESO: Trg glumaca

(Espreso/Glossy/Tamara Sorak Ranković)