in

Hajdi Klum u toplesu

Hajdi Klum u toplesu

Hajdi Klum, Foto: Printscreen/ Instagram/ heidiklum

Hajdi Klum (50) uživala je u toplom Božiću na plaži u Sen Bartsu. Uživala je na plaži sa svojim suprugom i odlučila je da joj gornji deo bikinija neće pokvariti ten pa je prošetala u toplesu.

Kao donji deo kupaćeg kostima nosila je bele gaćice i šetala se po peščanoj plaži. U jednom trenutku viđena je kako strastveno ljubi svog supruga Toma Kaulica (34) koji je deo nemačkog rok benda Tokio Hotel.

Zaštitila se od sunca crnim kačketom i velikim sunčanim naočarima. Izgled je upotpunila ogrlicom s bisernim priveskom i s nekoliko narukvica.

Zabavljala se s šlaufom u obliku krofne i plutala s njim, pa joj se suprug pridružio na kupanju. Potom se par sunčao na vrućem karipskom suncu ležeći jedno pored drugog na pesku.

Ovaj dan podelila je i na Instagramu.

Volim da provodim vreme s tobom”, napisala je.

A da voli da provodi vreme sa suprugom, pokazala je i u novogodišnjoj čestici svojim obožavateljima. Zaplesala je u kratkoj šljokičastoj haljini seksi ples sa svojim suprugom. Oboje su nosili novogodišnje urkase na glavi. Dok je Hajdi „sijala“ u šljokicama, Tom se odlučio za ležerniju crno-belu kombinaciju.

Bonus video:


00:45

ESPRESO: Trg glumaca

(Espreso/Jutarnji.hr/L.G/Prenela:M.Ć)