in

Gvinet Paltrou šokirala priznanjem: “Devedesetih sam konzumirala kokain”

Gvinet Paltrou šokirala priznanjem: “Devedesetih sam konzumirala kokain”

Glumica nikad iskrenija.

Poznata holivudska glumica Gvinet Paltrou nedavno je priznala da je tokom devedesetih godina vodila buran život, a konzumirala je i narkotike.

„Bilo je super, pogotovo konzumirati kokain bez da te uhvate. Mogli ste samo da budete u baru i zabavljate se, plešete na stolu“, rekla je i prisetila se da nije bilo telefona s kamerom, a u Njujorku nije bilo ni paparaca.

„Moglo je da se izleti iz bara i ode kući s nekim nasumičnim i niko ne bi znao“, dodala je u emisiji „The Late Night Show“.

Ovo predstavlja nastavak njene ispovesti, koju je započela 2015. godine u emisiji Endija Koena „Watch What Happens Live!“.

Podsetimo, ona je tada priznala da je najteža droga koju je konzumirala – ekstazi, kao i da je imala probleme sa samopouzdanjem.

„Nikada se nisam smatrala prelepom. Mislim da su retke situacije kada možeš biti u potpunosti zadovoljan sobom, tako se i ja osećam kao i svaka druga žena – kada se pogledam u ogledalo ne vidim ono što drugi vide. To je nešto unutra, neopisivo. Ne znam kako bi vam rekla, ali kako godine prolaze sve sam manje samokritična, sada jasno znam što želim u životu“, ispričala je 2019. godine.

BONUS VIDEO: TOP 5 glumica koje su uspele u inostranstvu