in

Gvinet Paltrou priznala da je konzumirala kokain

Gvinet Paltrou priznala da je konzumirala kokain

Gvinet Paltrou, Foto: Profimedia

Glumica Gvinet Paltrou pričala je o mladosti, konzumiranju droga i odvođenju nepoznatih muškaraca kući tokom burnih 90-ih.

– Bilo je super, pogotovo konzumirati kokain bez da te uhvate. Mogli ste samo biti u baru i zabavljati se, plesati na stolu – rekla je glumica, te dodala kako se moglo izaći iz kluba i otići kući s nekim nasumično, bez da je iko znao.

Takođe, oskarovka se prisetila da nije bilo telefona s kamerom, a u Njujorku tada nije bilo ni paparaca. Ovaj intervju bio je svojevrsni nastavak Gvinetinog priznanja iz 2015. da je droga koju je redovno uzimala bio ekstazi, što je rekla u emisiji Endija Koena ‘Watch What Happens Live!’

Gvinet Paltrou
Gvinet Paltroufoto: Profimedia

Glumica je 2019. godine otvorila dušu voditeljima Žan Godfri Džunu i Megan Onil. Razgovarajući s njima, bez ikakve je zadrške otkrila kako nije uvijek bila oduševljena svojim izgledom, no, takođe je napomenula, kako je s godinama ipak prihvatila promene.

– Nikada se nisam smatrala prelepom. Mislim da su retke situacije kada možeš biti u potpunosti zadovoljan sobom, tako se i ja osećam kao i svaka druga žena – kada se pogledam u ogledalo ne vidim ono što drugi vide. To je nešto unutra, neopisivo. Ne znam kako bi vam rekla, ali kako godine prolaze sve sam manje samokritična, sada jasno znam što želim u životu – ispričala je, pa dodala kako je u mladosti bila drugačija.

Bonus video:

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)