GRCA OD BOLOVA! POZNATU ZVEZDU OPAKI VIRUS PRIKOVAO ZA INFUZIJU: Niko ne zna o čemu je reč

Ilustracija, Foto: Ilustracija, EPA-EFE/ SASCHA STEINBACH

Medijska ličnost i poslovna žena, Džema Kolins, duže vreme nije bila aktivna na društvenim mrežama, a nedavno je otkrila i da je razlog tome loše zdravstveno stanje.

Iako nije sigurna da li je u pitanju korona virus, Džema tvrdi da je reč o nekom virusu.

Džema Kolins
foto: Instagram printscreen

Ona je na svom Instagramu objavila i fotografiju na kojoj se vidi da prima infuziju, zahvalila se medicinskoj sestri koja brine o njoj, a takođe je otkrila i da joj tata sprema obroke i pomaže po kući, dok je u takvom stanju:

– Tata je došao da me pazi i da mi napravi čaj – napisala je Džema uz fotografiju oca Alana.

Džema Kolins
foto: Instagram printscreen

– Veoma loše sam se osećala proteklih dana. Ne mogu da vam kažem da li je kovid, ali je definitivno neka vrsta virusa. Bukvalno me je oborio, a osećam veliki stres, jer imam mnogo toga da obavim. Međutim, moram da dozvolim sebi da se oporavim. Najvažnija sam ja i moje zdravlje – rekla je Džema.

Džema je imala veliki višak kilograma, ali se upustila u proces mršavljenja, koji se pokazao veoma uspešan. Iako ima još dosta do cilja, ona je uz vežbanje i zdravu ishranu uspela da skine veliki broj kilograma.

Ipak, sada će zbog narušenog zdravlja ipak malo usporiti sa treninzima.

Rijaliti zvezda se zahvalila svojim pratiocima na brizi, ističući da se polako oporavlja.

Bonus video:

U SUSRET EVROPSKOM DANU URGENTNE MEDICINE: Dr Đorđević: U Srbiji je to još uvek mlada grana, nismo dostigli nivo koji smo trebali

02:47

U SUSRET EVROPSKOM DANU URGENTNE MEDICINE: Dr Đorđević: U Srbiji je to još uvek mlada grana, nismo dostigli nivo koji smo trebali

(Espreso)