in

Gola fotka Kendal

Gola fotka Kendal

Navikli smo od klana Kardašijan/Džener da nas “bombarduje” golišavim fotografijama, no mlađana Kendal nikada nije bila toliko ažurna u tome!

Atraktivna brineta maksimalno je posvećena manekenskoj karijeri, te su joj društvene mreže u drugom planu, no i ona je nedavno pokazala da i te kako ume da zagreje atmosferu na Instagramu.

Kendal je pre nekoliko dana podelila fotografiju na kojoj pozira kao od majke rođena – doslovce ništa ne nosi na sebe, pohvalivši se pritom dugim, izvajanim nogama, vitkim telom i oblom zadnjicom!

Najintimnije delove tela sakrila je od radoznalih pogleda jednostavnom pozom; naime ova 26-godišnjakinja pozirala je dok je ležala na stomaku i uživala u sunčanju pokraj bazena.

Sasvim je jasno zašto je jedna od najtraženijih manekenki na svetu – krase je i visina i savršen stas, ali i prirodna lepota.

Inače, ova fotka prikupila je neverovatnih 9, 2 miliona lajkova i na desetine hiljada komentara, uglavnom vrlo laskavih. “Vau, pamet da ti stane”, “Prezgodna si”, “Ma daj, uštinite me, da se uverim da ne sanjam”, “Savršena si, Kendal”, “Bravo devojko”, samo su neki od njih.

Bonus video:

02:49

ESPRESO NA LICU MESTA! MAKEDONSKA LEPOTICA DOŠLA U BEOGRAD POSLE GODINA: Karolina Gočeva pomenula Tošeta Proeskog i RASTUŽILA SVE

(Espreso / Žena Blica)