in

Gola Bjanka Ćensori na Nedelji mode

Supruga poznatog repera svakodnevno ide gola ulicom, Foto: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pre par dana, kontroverzna Bjanka Ćensori odlučila se za trend bez pantalona na Nedelji mode u Milanu 2024 i tako ponovo ostavila sve u šoku, iako su svi mislili da ova dama ne može više da iznenadi.

Ova zanosna lepotica je nosila crni kožni bodi s roze čizmama dok je dolazočla na reviju sa suprugom Kanjeom Vestom koji je i ovoga puta skroz sakrio svoje lice maskom.

Bjankin kožni bodi bio je u potpunosti otvoren sa strane i otkrivao je njeno bujno poprsje, a iza je pokazivao njenu raskošnu zadnjicu.

Supruga poznatog repera svakodnevno ide gola ulicom, a nekada na sebi ima najlon čarape, bodije, a čak je na golo telo nosila i kabanicu.

Podsetimo, nedavno smo pisali o tome da je Kim zabranila Bjanki da ide gola pred njenom decom. Iako Kim ima prijateljski odnos s novom Kanjeovom suprugom, nije oduševljena njenim modnim izrazom, te ne želi da se takva pojavljuje pred decom, što za sad Bjanka i poštuje.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:


02:02

KANJE VEST MI JE NAPRAVIO HAOS: Karleuša konačno o progovorila do detalja o čuvenom američkom reperu

(Espreso / M.S.)