in

GOCIN BIVŠI DOBIO VRTOGLAVU PONUDU ZA ZADRUGU 5! Sve će se preokrenuti, nastao i PROBLEM! Haos u najavi

Ivan Marinković, bivši suprug Goce Tržan i otac deteta Miljane Kulić, navodno je pre nekoliko dana imao sastanak sa producentima “Zadruge” koji su mu dali primamljivu ponudu za ulazak u novu sezonu.

Osim primaljivog honorara, koji iznosi više od dve hiljade evra nedeljno, Ivanu je rečeno i da njegov ulazak ne bi bio od samog starta u nedelju uveče, već kad se šou malo zahukta.

foto: Printscreen

Marinkoviću se, prema rečima izvora, veoma dopala ova ideja. Jedini problem je u tome što on ima važeći ugovor sa Hepi televizijom oko učešće u njihovom rijalitiju “Parovi”, koji bi morao da bude raskinut.

Podsetimo, Miljana i Ivan su se na jesen 2017. u “Parovima” i vrlo brzo između njih je planula strast. Kulićeva je ostala u drugom stanju u rijalitiju i planirali su zajednički život nakon završetka šoua, ali su se posvađali na krv i nož nakon samo nekoliko meseci veze. Rezultat toga bio je Miljanin odlazak iz “Parova” i prelazak u “Zadrugu” gde je bila gotovo do samog porođaja u julu 2017.

Ivan je njihovog sina Željka video prvog dana nakon rođenja kada je posetio Miljanu u niškom porodilištu i od tada uglavnom nije imao kontakt s njim, niti se raspitivao oko deteta.

(Espreso/Kurir)