in

Goca Božinovska je na tragičan način izgubila dva čoveka koja je ludo volela

Goca Božinovska je na tragičan način izgubila dva čoveka koja je ludo volela

Pevačica Goca Božinovska poznata je kao neko ko je uvek voleo “opasne momke”.

Pre braka sa Zoranom Šijanom, ona je bila sa izvesnim biznismenom Mitom kog su kasnije izrešetali u jednom beogradskom hotelu, a o ovoj tragediji pevačica je otv oreno govorila.

„Pre Šijana, imala sam momka koji je ubijen, Mita se zvao. Držao je kazina po Nemačkoj, baš je bio bogat i moćan. Ali ja nisam znala i tu drugu stranu, da se bavio drugim poslovima. Nikako mi se nije dalo u životu da budem ispunjena i da to traje. Upoznala sam ga na moru u Igalu, na plaži, i bila sam mnogo zaljubljena u njega. Bili smo godinu dana zajedno, ali tužna je to priča, ne volim toga ni da se sećam“, rekla je ona u emisiji „Glamur specijal“.

„Došli smo za Novu godinu iz Nemačke, jer je on tamo držao kazina, pa sam htela da ga upoznam s roditeljima i sa ćerkom Jelenom. Posle toga smo otišli u Beograd, u jedan hotel, gde je bilo dosta naših prijatelja, i tu smo slavili Novu godinu. Kad smo izlazili, držali smo se za ruke i jedan čovek je direktno, sa pet metara razdaljine, pucao u njega“, dodala je pevačica.

„Ubili su ga pored mene. Pre nego što je pao, uspeo je mene da odgurne, da ne nastradam. Teško sam to preživela. Ja sam svaki dan plakala, toliko sam bila potonula. Da nije bilo moje Zlate (Petrović, prim. aut.), koja je uvek bila tu za mene, ne znam šta bi bilo. Ona me tešila“, zaključila je Goca za pomenuti medij, prenosi „Kurir“.

Podsećamo, Goca sa Šijanom ima dvoje dece, ćerku Zoranu i sina Mirka, a nakon Šijanove smrti upustila se u vezu sa Nebojšom Tubićem Žapcem. S obzirom na to da je i on važio za „lošeg momka beogradskog asfalta“, takođe je doživeo da bude upucan, ali je uspeo da se spase  i oporavi. Najveća podrška tada mu je bila upravo Goca, ali su kasnije raskinuli.

BONUS VIDEO: Stoja: Bolja sam riba od Kris Džener