in

Gobelja posle razlaza priredio Kaći IZNENAĐENJE ZA PAMĆENJE! Susret u Budvi o kom svi bruje! (FOTO)

Pevačica Katarina Grujić se uveliko vratila svojim poslovnim obavezama iako ima sedmomesečnu bebu. Naravno, ona je na prvom mestu majka, te atraktivna pevačica sa sobom vodi i svoju malenu Katju, pa je tako bilo i ovaj put, kada je imala seriju zakazanih nastupa u Crnoj Gori. Zbog toga su ova novopečena mama i beba morale da se pozdrave sa tatom, fudbalerom Markom Gobeljićem, ali ne na dugo. Par dana kasnije, i on im se pridružio. Portal Srećna Republika vam otkriva detalje njihovog ponovnog susreta.

Naime, fudbaler se pridružio svojoj supruzi i ćerkici u Budvi. Prvo je naravno moralo da „padne“ druženje tate i ćerke, te je ponosna mama na svoj Instagram stori okačila snimak preslatkog dvojca kako uživa na bazenu, na kome se vidi kako Gobelja drži svoju naslednicu u krilu.

Foto: Instagram/katarinagrujic.doll

Marko Gobeljić sa Katjom na bazenu u Budvi

Kaća i njen suprug su te iste večeri izašli na romantičnu večeru, a Kaća je uspela da ovekoveči koliko joj je muž nedostajao tokom par dana koje su proveli odvojeno. Na snimku se vidi kako Kaća sočno ljubi Gobelju.

FOTO: Printscreen/Instagram/ katarinagrujic.doll

Katarina Grujić i Marko Gobeljić

Par je zaista izgledao srećno, a posebnu pažnju je privukla ružičasta letnja haljina Katarine Grujić. Ona je nju uparila sa roze gumicom za kosu, uz pomoć koje je vezala punđu. Čini se da je gospođa Grujić Gobeljić ubola pravi letnji modni hit, a laganu haljinu sa cvetićima je začinila tankim lančićem sa biserom, koji dominira aksesoarima ovog leta. Zaljubljeni golupčići su se očigledno uželeli jedno drugog, a slika je to i dočarala.

BONUS VIDEO: