in

Glumica volela tragača iz Potere, krila da se razvela, a onda je našla novu ljubav preko Vajbera

Glumica volela tragača iz Potere, krila da se razvela, a onda je našla novu ljubav preko Vajbera

Jelenin novi izabranik pokazuje puno razumevanja za posao kojim se ona bavi.

Glumica Jelena Đukić, poznata kao Višnja iz serije „Igra sudbine“, dugo je ćutala o razvodu od reditelja Milorada Milinkovića, sa kojim ima i ćerku, a onda je pronašla novu ljubav.

Jelena je trenutno u vezi sa Markom Todorovićem, sa kojim ju je upoznala jedna zajednička prijateljica. Marko inače trenutno živi u Kanadi, a što je za ovaj par predstavljalo veliki izazov.

„Još jedan izazov za nas bio je taj što on ne živi u Srbiji, pa je upoznavanje, odnosno prepoznavanje, uglavnom teklo preko Vajbera“, rekla je Jelena za magazin Gloria, pa dodala:

„Marko je beskrajno šarmantan i duhovit čovek, to je prvo što sam primetila, a pre svega je neko ko voli ljude i život na sličan način kao i ja. Ušao je u moj život u trenutku kad sam se osećala stabilno i zadovoljno. Imala sam u tom momentu sve što mi je bilo potrebno, sem nekog ko će zajedno sa mnom da umnoži to zadovoljstvo i da nastavimo zajedno da koračamo kroz naredne životne izazove. Lako se dogovaramo oko svega, i različitosti u karakteru prevazilazimo na lagan način, bitno je da nije komplikovano. Zreli smo ljudi, slični smo i to izgleda kao dovoljna osnova za zdrav odnos. Oboje imamo brakove iza sebe i verujem da smo u njima nešto naučili.“

FOTO: Printscreen/Instagram/motokulturica

Iako ne pripada umetničkom svetu, Jelenin novi izabranik pokazuje puno razumevanja za posao kojim se ona bavi.

„Zbog širine obrazovanja i vaspitanja koje poseduje, razume moj poziv i obaveze koje imam. Shvata da nije lako biti glumica. Ume da prepozna kvalitet onoga što gleda, čak ima tačan, gotovo nepogrešiv utisak o nekoj sceni ili glumcu.“

BONUS VIDEO: TOP 5 glumačkih parova u Srbiji