in

Glumica spavala sa bratom, pa mu rodila sina

Glumica spavala sa bratom, pa mu rodila sina

Greta Skaki, Foto: Youtube printscreen/ Teigan Reamsbottom

Glumica Greta Skaki počela je da se viđa sa svojim rođakom, a kada se saznalo za ovu neobičnu vezu lepotice, njen život se u potpunosti promenio, kao i životi njenih bližnjih.

Ljubav glumice i njenog rođaka napravila je potpuni razdor u njihovim porodicama.

Naime, otac glumice nije mogao da se pomiri sa tim da je njegova ćerka stupila u vezu sa sinom njegove sestre, odnosno bratom od tetke.

Ali, uprkos svim suprotstavljanjima i burnim reakcijama, ona se ipak skrasila sa Karlom Mantegacom, a 1997. su čak dobili i dete, Matea. Status njihove veze ostao je strogo čuvana tajna prvenstveno zbog zvezde koja nikada nije razgovarala o svom ličnom životu i koja je poznata kao neko ko štiti svoju privatnost.

„Moj tata je bio duboko povređen i prilično uništen. Bio je veoma ljut“, ispričala je Greta u jedinom intervjuu.

Greta Skaki napravila je incest u porodici
Greta Skaki napravila je incest u porodicifoto: Youtube printscreen/ Teigan Reamsbottom

Kako je priznala tom prilikom, i sama je bila užasnuta emocijama koje je osetila Karlu, koji je tri godine stariji od nje.

„To se prosto dogodilo jedne noći kada je došao kod mene i bio je to potpuni šok. Bili smo dugo prijatelji pre nego što se to desilo i nisam ga ranije posmatrala na taj način. Definitivno sam bila užasnuta zbog toga i brinula sam se kako to da saopštimo ljudima – na prvom mestu porodici“, rekla je svojevremeno Greta i opisala kako je njena veza uticala na porodične odnose:

„Neki od rođaka sa italijanske strane bili su veoma ogorčeni. Mom ocu je to bilo posebno teško, jer je Karlo bio njegov omiljeni rođak. Bili su bliski prijatelji, a dugo posle ovoga nisu pričali. Katolički orijentisane novine toliko su negodovale kada se naša veza obelodanila. Bila sam uplašena, mislila sam da ću možda morati da pobacim našu bebu. Imala sam osećaj da je smak sveta. Ja sam tražila nekog ko će me voleti, podržavati i biti tu za mene i decu. Karlo je bio stena, neko ko daje i stara se o meni.“

„On apsolutno zna kada je nešto prioritet i mnogo radi za našu porodicu. On je bio prva osoba u bolnici nakon što se Lejla rodila i njen je kum. On je bio moj najbolji prijatelj i on je postao moj ljubavnik“, opisala je Skaki jednom prilikom, pa je dodala:

„On je bio moja uteha, moja stena, i čovek kome sam se okrenula kada sam se osećala očajno.“

Nedavno je sugerisano da su njih dvoje još uvek zajedno, pa čak i da su u braku. Međutim, „Daily Mail“ otkriva da su se glumica i njena najveća ljubav zapravo razišli pre više od jedne decenije.

„Razveli su se pre 12 godina“, rekao je u jednom razgovoru njen predstavnik „Daily Mail-u“.

Potresna ljubavna priča Grete Skaki
Potresna ljubavna priča Grete Skakifoto: Youtube printscreen/ Studio 10

Nakon toga, i izvor blizak zvezdi potvrdio je njihov raskid, ali je želeo da naglasi da su se prijateljski rastali.

„Jednostavno su se rastali kao što parovi često rade, prerasli su se, ali među njima nema nikakvog animoziteta. Očigledno imaju zajedničkog sina i žele jedno drugom samo dobro. Jednostavno nije bilo suđeno“, rekao je izvor za strane medije i dodao:

„Greti je privatnost veoma važna i nikada joj nije bilo prijatno da razgovara o bilo čemu o svom životu van ekrana. I ona i Karlo su veoma povučeni ljudi.“

Greta Skaki trenutno glumi u novoj TV seriji „Darbi i Džoan“ udovicu, Britanka, koja putuje po Australiji sa penzionisanim detektivom u kamperu.

Nedavno su je pitali da li bi želela da krene na sličan put u stvarnom životu i odgovorila je: „Viziju u mojoj glavi prati prelep, sposoban muškarac pored mene, da me zaštiti i podeli putovanje.“

Pored Matea, ona ima ćerku Lejlu Džordž sa glumcem Vinsentom D’Onofriom za kojim je, kako se tada pisalo, bila „luda od ljubavi“. Zbog njega nije radila četiri godine jer je raskid toliko duboko pogodio.

Lejla je bila nakratko udata za oskarovca Šona Pena, ali su se razveli ranije ove godine.

Bonus video:

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

04:59

ESPRESO MODNA POLICIJA: Angellina

(Espreso)