in

Glumica se oglasila prvi put nakon što je na svet donela ćerku

Glumica se oglasila prvi put nakon što je na svet donela ćerku

Glumica Anđelka Prpić na svet je donela svoje drugo dete, ćerkicu kojoj su ona i njen partner Marko Ž. dali ime Čarna.

Upravo ovo je ime lika koji je Anđelka tumačila u seriji „Žene sa Dedinja“, a kako je više puta istakla, ova uloga joj je dosta značila.

„Zato što sam tada sebi potvrdila da je profesija za koju sam se školovala ipak ona prava za mene! Zato što sam na pravi način upoznala značenje reči set, reditelj, direktor fotografije i sve ostale postulate ozbiljnog snimanja! A i zato što sam dobijanjem te uloge dobila i tri divne osobe za prave prijatelje“, rekla je Anđelka ranije.

Ona je dugo skrivala da je u drugom stanju, iako se o tome dosta pisalo, posebno jer je njen novi izabranik, najbolji prijatelj njenog bivšeg supruga Darija Prpića sa kojim glumica ima sina Jakšu.

Ipak, iako je vest o njenom porođaju objavljena danas, prema pisanju „Kurira“, Anđelka je ćerku rodila još 20. maja.

Posebno zbunjujuće bilo je to što je glumica sve vreme na društvenim mrežama objavljivala fotografije na kojima je u drugom stanju, kao i snimke na kojima reklamira razne proizvode, dok joj se vidi trudnički stomak.

Anđelka važi za osobu koja privati život želi da drži daleko od očiju javnosti, te nije otkrivala ni pol bebe, trudnoću nikada nije komentarisala, a nije mnogo želela da govori ni o bebi.

„Hvala vam na lepim rečima, ali ne želim da dajem izjave“, rekla je ona kratko za pomenuti medij.

BONUS VIDEO: Glumica Mirka Vasiljević odgovarala je na pitanja tviteraša