in

Glumica se borila kao lav, ali kažu da je sada bolest u terminalnoj fazi i da se samo čeka kraj…(FOTO)

„Njen odlazak je blizu“, tvrdi izvor blizak poznatoj glumici, koje već godinama bije mučnu bitku sa rakom dojke.

Glumica je postala simbol borbe protiv raka dojke od kojeg boluje od 2015. godine

Glumica Šenon Doerti (50) prolazi kroz težak zdravstveni period – prošle je godine otkrila da ponovo ima rak, ali da ovaj put više nema leka, jer je on u poslednjoj – terminalnoj fazi.

Poslednjih dana objavila je post na Instagramu koji je uznemirio njene pratioce.

– Jeste li ikada osetili da imate toliko toga za reći, a znate da nećete moći? – napisala je glumica koja je, prema navodima bliskih izvora, svakoga dana sve gore.

Glumica, koja obično deli inspirišuće citate i fraze koje pozivaju na razmišljanje o životu, skrenula je pažnju ovim sadržajem koji je mnoge njene obožavatelje naterao da pomisle da se njeno zdravlje naglo pogoršalo.

Loše vesti potvrdio je i izvor blizak glumici koji navodi da je Šenon „spremna za odlazak“, te da se ne boji smrti.

– Čovek se umori od borbe s vetrenjačama. Tako se i ona umorila u borbi s rakom. Iako ne odustaje, svesna je da je njen odlazak blizu jer su nalazi poprilično loši i nimalo obećavajući – rekao je izvor.

Podsetimo, Šenon je 2015. uspela pobediti rak dojke, nakon što je prošla mastektomiju i hemoterapiju.

Ipak, u februaru 2020. pozvana je u program Good Morning America gde je rekla da joj je ponovo dijagnostifikovana bolest.

– Užasnuta sam. Patim najviše zbog supruga i moje majke kojima ovo jako teško pada – rekla je tada.

– Opet imam rak, stadijum 4. On je metastazirao u moje telo i znam šta to znači. Pitala sam se mnogo puta: „Zašto ja?“, a onda sebi kažem: „A zašto ne ja?“ . Teško mi je – rekla je glumica.

– Trudim se da živim svaki dan kao neverovatan, dragocen poklon koji sam dobila. Nisam sigurna jesam li spremna otići – istakla je glumica prošle godine.

Telegraf