in

Glumica otkrila kada je bila posebno ponosna na svog naslednika

Glumica otkrila kada je bila posebno ponosna na svog naslednika

Danica Maksimović jedna je od naših najuspešnijih glumica.

Danica Maksimović tumačila je glavne uloge u brojnim ostvarenjima, a sada je osvojila mnoge ulogom Suzane Kolar u seriji „Jedini izlaz“.

Kako je glumica jednom prilikom objasnila, ova uloga bila je vrlo zahtevna jer je trebalo da se stavi u poziciju majke kojoj ubijaju sina.

„Ne može da me ne privuče jedna zahtevna, kompleksna uloga. Serija koja govori o jednoj tragediji. Ljudima takvih sudbina koji kreću u potragu za istinom. Prosto nešto što vas radi, što vas inspiriše. Ne dobijaju se ovakve uloge svaki dan. I to je meni bilo najvažnije da me je Darko posle 20 godina pozvao da pročitam scenario i da se uključim u rad, i to sam i uradila.To mi je bilo sasvim dovoljno da prihvatim ulogu“, ispričala je Danica, prenosi „Blic“.

Miloš Lolić. Foto:Filip Krainčanić/Nova.rs

Danica ima sina Miloša Lolića koji je uspešan režiser, a kako je navela u intervju, posebno je bila ponosna kada je shvatila da je u inostranstvu znaju kao njegovu majku.

„Shvatila sam u Berlinu, Beču, Bazelu, Minhenu, kada sam videla koliko je on već poznat i priznat. Kada mi ljube ruku, tada vam srce ubrzano kuca i, nije što je on moj sin, ja sam zaista ponosna majka. Dočekala sam da budem majka Miloša Lolića, a to je velika stvar. To želim svakoj majci“, istakala je tada glumica.

BONUS VIDEO: TOP 5 glumica koje su uspele u inostranstvu