in

Glumica objavila urnebesan skeč o ženama koje nisu mame VIDEO

Glumica objavila urnebesan skeč o ženama koje nisu mame VIDEO

Holivudska komičarka Čelsi Hendler objavila je na svojim društvenim mrežama komičan video u kojem objašnjava kako, navodno, izgleda dan u životu žene koja nema decu.

„Probudim se u 6 ujutru, ali se onda setim da nemam decu koju treba da vodim u školu. Zato uzmem kolačić od marihuane, masturbiram, pa se vratim na spavanje. Ponovo se probudim se u 12:30 i spremam se za naporan dan u kome ću raditi šta god prokleto poželim“, glasi početak skeča.

Madona

Čelsi ubrzo počinje da se hvali kako nosi elegantne, iako nepraktične štikle, a sve jer ne mora da juri za decom čitav dan. Potom pominje kako će ići do Pariza kako bi kupila kroasan, te kako će otići i do Mont Everesta na kratko planinarenje. Komičarka ističe i da će meditirati u avionu, a sve jer oko nje nema dece koje vrište. Nije zaboravila ni na noćni provod, akcentujući kako ima slobodu da izađe i ima odnose sa kim god poželi.

Na kraju komičnog videa kaže i da je pronašla vremensku mašinu kojom se vratila u prošlost i ubila Hitlera.

„Neverovatno je šta sve možete da uradite kada imate ovoliko slobodnog vremena“, zaključila je Čelsi na snimku.

Ceo video je jasna šala i kritika komentara ljudi koji imaju negativan stav prema ljudima bez potomstva. Čelsi je, međutim, uprkos jasnoj hiperboli dobila niz negativnih komentara.

Bilo je i onih koji su bili oduševljeni načinom na koji je komičarka obradila skeč.

@chelseahandler

Just another child-free day.

♬ original sound – Chelsea Handler

BONUS VIDEO: U kome je problem – u Madoni ili u nama?