in

Glumica je konačno otkrila sve šta se dešavalo tada!

Poznata je priča da je glumica Seka Sablić svojevremeno bila gošća na nekoliko koncerata Tome Zdravkovića, na kojima je govorila njene, tada popularne, „savete za muškarce“.

Kad ju je publika u Kragujevcu dočekala zvižducima,Toma je stao u njenu zaštitu i džentlmenski je odbranio, ali je ona ipak odlučila da završi sa turnejom.

‒ Nismo bili prijatelji, površno sam ga znala. On je dolazio u Atelje 212, „pajtao“ se sa glumcima. Ljudi su ga voleli. Toma Zdravković je bio pesnik u duši, voleo je kulturu, voleo je da gleda predstave. Ko je od današnjih pevača ikad ušao u pozorište, ne znaju ni gde je zgrada ‒ izjavila je Seka Sablić gostujući u emisiji „Recite Al Jazeeri“.

O tome kako je nastao čuveni snimak iz skadarlijskog restorana „Dva jelena“, na kome svi viđeniji glumci tog vremena uživaju u Tominoj pesmi, Seka kaže:

‒ Bili smo pozvani na „oproštajno veče“. Rečeno nam je da Toma umire, bliži mu se kraj, i želi da se pozdravi sa prijateljima. Neki su pokušavali da prate pesmu, raduju se uz muziku, a meni je bilo strašno. Kada je seo pored mene, mogla sam samo da ga zagrlim.

foto: Print Screen Youtube

Pošto je Toma posle tog nastupa nastavio da radi, glumci su se šalili: „Al’ nas je prešao, sve je bio dobar marketing.“

‒ Nažalost, bio je smrtno bolestan. Posle godinu dana je preminuo ‒ dodala je Seka Sablić.

Bonus video:

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

12:25

OBRĆU PARE, A ZAHVATE NUDE PO 70 ODSTO NIŽIM CENAMA: Dr Tanja za ESPRESO o LAŽNIM doktorima, pomenula i KORAĆEVU

(Espreso)